Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cm Bot

Pumba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co to jest CM bot ??

Jak on dziala??

I skad mozna go pobrac??

Slyszalem ze jest to bot platny.

Ile sie za niego placi i komu??

Z gory dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

CM jest to auto-kill działający na Globcu.

Ma ak, auto drinks pot, teleport itd....

Pobrać nie można bo jest płatny.

Sprzedawał go Lodi, lecz jako że zrobili limit na pakiety nie wiem czy Ci go sprzeda...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

już auto kill zrobił??chyba nie? :) działał na s1 :P

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

wtedy kosztował 50zł ale nie wiem czy lodi go jeszcze sprzedaje... :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

A oplaca sie go kupic ?? Co on tak wlasciwie robi mowiac prostymi slowami ??

Opublikowano

ja nabiłem w 2 tygodnie 360+lvl ale grając parę godzinek dziennie a moj kumpel nabil 399,9 na AE a jego brat 360+ na MG i sie dorobił do 1k+blesow na globie

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

Yes, i can xD

ja nabiłem w 2 tygodnie 360+lvl ale grając parę godzinek dziennie a moj kumpel nabil 399,9 na AE a jego brat 360+ na MG i sie dorobił do 1k+blesow na globie

EN

I got in 2 weeks 360+lvl but play some hours a day my friend got 399.9 AE, he brother 360 on mg and he got 1k bless on global

Hmm, u cant speak polish go to mpcforum.com Is a en forum :]

Topic

For defect sory my english no good :P

Opublikowano

czy jesli kupilem keidys CM za 50zl i juz po raz koeljny komp mi sie rypie i po formacie go stracilem to moge jakos go dostac? bo mam problem glowny taki ze stacja dyskow mi niedzialala i niemogelm go nagrac nigdzie T.T

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

ty a lodiego nie widzialem ostatnio nic nie pisze co sie z nim dzieje ?? chyba w krzakach leze zachlany jak ja wczoraj ^^ LODI TRZA BYLO PIC TYLE

TEGO TYMBARKU ?? ^__-__^

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

Lodi jest dostępny na gadu wiec chyba wszystko z nim ok.

A bocik ze względu na takie funkcje jak zaj... autopick, hp guard, podnoszenie agi, teleport i pare innych rzeczy jest wart tych 50 zł nawet bez autokila. Nie wiem jak z autoreconnect, bo nie uzywam - za to można wyłapać bana, bo czasem admini dają ci dc i czekają czy się nie pojawisz spowrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...