Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] klasyczny Metin2?

Eryk624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka;]

niedawno wpadłem z kolegami na pomysł postawienia serwera dedykowanego/VPS metin2 który jak na dzisiejsze czasy był by bardzo klasyczny... co mam na myśli mówiąc klasyczny?

1.maksymalny poziom w grze?

To jest ukryta treść, proszę

2.maksymalne staty w grze?

3.maksymalna broń?

4.maksymalna zbroja?

5.bony?

6. sklepy?

7. maksymalne "wierzchowce"?

8.Grota wygnańców?

9.DT?

PROSZĘ NIE ZWRACAĆ UWAGI NA BRAK KOLORÓW... dyskusja ma być na temat, nie ma być kolorowa.

serwer Tworze wraz z kolegami ale mówię z góry. serwer tworzymy dla was, dla użytkowników MPC i nie tylko.

proszę wyrażać swoje opinie. po dyskusji i wyciągnięciu jakichkolwiek wniosków np. dotyczących edycji serwera rozpatrzymy "sprawę"

proszę moderatora o nie zamykanie tematu, chyba w dobrym dziale napisalem jak złym proszę o przeniesienie.

co oczekuję od was?

-zrozumienia - bo bynajmniej ja i może nie tylko uwielbiamy klasyczne serwery^^

-własnej opinii - jest ona dla nas ważna ale wypowiedzi typu " gówniany serwer nikt nie zagra" nic nam nie dadzą.

serwer nie jest pod IS jak widać. jest dla naprawdę fajnej zabawy.

proszę nie zwracać uwagi na "dyskusje" jest ona pisana na szybko.

przeczytaj całość zanim ocenisz....

;]

Opublikowano

Również uwielbiam klasyczne serwery :] więc jestem za stworzeniem takiego serwera.

Co do KU to może małe utrudnienie :), a mianowicie żeby dropiły z mobów i metków oraz aby można było je wymieniać u nowego npc (gdzieś na jakimś serwerze widziałem coś takiego i mi się to spodobało więc zostawiam wam to do przemyślenia), kamienie duchowe jedynie z metków. Co do reszty nie mam zastrzeżeni.

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

To już wolałbym na sg lub pl :)

Priv to jest do zabawy, globale masz na dłuższą metę.

masz na mysli awaryjnosc serwera? może i pliki idealne by nie były, ale starał bym się robić co dzień kopie zapasową kont. chyba że chodzi ci ze serwer będzie tylko na jakiś czas? to zalezy od ilosci graczy ;] bedzie gralo min 50 osob i serwer bedzie nawet na VPS;]

zabawa... masz na mysli brak monotonnego expa itp? tak;] exp rowny dla kazdego i w miare wyrównane szanse w PVP;]

Również uwielbiam klasyczne serwery :] więc jestem za stworzeniem takiego serwera.

Co do KU to może małe utrudnienie :), a mianowicie żeby dropiły z mobów i metków oraz aby można było je wymieniać u nowego npc (gdzieś na jakimś serwerze widziałem coś takiego i mi się to spodobało więc zostawiam wam to do przemyślenia), kamienie duchowe jedynie z metków. Co do reszty nie mam zastrzeżeni.

być może graliśmy na jednym serwerze choć nie jestem pewny;x proszę o własną wymiane zdań jutro wraz z kolegami postaramy się na nie odpowiedziec;]

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...