Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

instalacja

Sentinelce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może coś nie tak z twoją instalką.

Masz tu instalki z 2008 i 2011 roku. Obie działają.

Czym się różnią???

Już tłumaczę:

Instalka 07.03.2011: Wolno się instaluje, Ale szybko patchuje. (Jeśli masz dobrego kompa, a słabego neta POLECAM)

To jest ukryta treść, proszę

Instalka 04.06.2008: Szybko się instaluje, Ale bardzo wolno się patchuje. (Jeśli masz słabego kompa, a dobrego neta POLECAM)

To jest ukryta treść, proszę

Myślę że pomogłem. Jeśli tak Daj LIKE :D

OkeanoS

Opublikowano

Według mnie, mogą być to problemy z komputerem. Możesz mieć zawirusowany komputer, lub jakieś ścierwo co Ci blokuje łącze. Problemem, może być oczywiście także to, że pobrałeś jakąś starszą wersję WarRocka tak jak kolega wyżej napisał.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Hmm. Nie pobieraj plików do WarRocka, bo tak czy tak będziesz musiał je instalować, jak każdy wie, WarRock jest grą która się długo instaluję, masz słaby procesor, gra Ci się "super" wolno instaluję, ale niestety, trzeba swoje przeczekać, by potem cieszyć się grą z hackerami <3, z manejfirstami <3, z dziećmi G1c <3. I tym podobne. :).

Ogólnie preferuję Ci zakończyć nie potrzebne procesy i programy które powodują zużycie procesora.

Pozdrawiam. :)

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...