Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Warto Kupić NX?

NeitraX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto wydać 100zł na broń ne perma? Dużo polaków kupuje NX? Jaki jest najbardziej opłacalny spoósb na zakup NX? Lepiej wydać na permy czy kupić kontoz permami?

Opublikowano

Perm to perm podwyższa wartość konta+ mniej gp do wydawania o wiele.Dużo polaków kupuje nx niektórzy przesadzają..

Przelewem jest najbardziej opłacalny/ew. Pasecafecard

można telefonicznie ale drożej

jeśli ci sie pdooba jakies konto np. na allegro które ma dobry lvl i pare perm to bierz ale pamiętaj jednak swoje konto to swoje konto ^.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja zawsze kupowalem metoda SMS, ale oplaca sie najbardziej przelewem. Chyba lepiej kupowac permy bo możesz sobie wybierac jaki chcesz miec i grasz na swoim koncie a nie na cudzym, to inne uczucie. Sporo polakow kupuje nx, praktycznie każdy chociarz raz je kupil.

@szybszy

beznazwygr.png

Opublikowano

Dużo polaków kupuje NX, przelewem masz najtaniej chyba 80zł = 25k NX. Jeśli kupisz konto mogą ci je zbanować.

Opublikowano

Kont nie warto kupować, bana można wyłapać, najbardziej opłacalny sposób zamawiania NX to paysafe card, ale ja wolę przez SMS, mniej NX, ale przynajmniej mniej roboty z tym. Permy i może warto kupować, ja osobiście nie będę kupować permów, chyba że będzie wyprzedaż -50% tak jak teraz jest z MP5 MOD. Dla mnie bronie za GP są wystarczająco dobre.

Opublikowano

Ogólnie 16K NX na Allegro 60 zl 32k 120zł

Rozmowa Tele itp 16k 80 zl 32k 160zł.

Ogólnie i tak najtaniej wychodzi przez Allegro

9368_gold.png

Opublikowano

Czy warto wydać 100zł na broń ne perma?

Oczywiście że nie... Lepiej bys sobie znalazł dziewczynę i jej coś kupił...

Dużo polaków kupuje NX?

no dużo i to smutne... xD ale przynajmniej nexon ma za co serwery utrzymywać

Jaki jest najbardziej opłacalny spoósb na zakup NX?

Przelew a jeśli nie masz konta to PaySafeCard

Lepiej wydać na permy czy kupić kontoz permami?

wg mnie lepiej kupić normalnie nx'y bo jak się dowiedza ze konto kupowane to jeszcze banna wyłapiesz i kasa w plecy

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

osobiście nie polecam wydawania kasy na nx zwłaszcza na perma kupisz perma a i tak prędzej czy później cię zbanują ;/ przykro mi ale taka prawda jak ja kupuje coś za nx to nigdy nie na perma tylko na np. 90 dni i nie kupuje nx na swoje konto tylko an multi konto i potem giftam to co chce mieć na głównym koncie. A więc nie polecam kupowania broni na perma za nx. :)

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

osobiście nie polecam wydawania kasy na nx zwłaszcza na perma kupisz perma a i tak prędzej czy później cię zbanują ;/ przykro mi ale taka prawda jak ja kupuje coś za nx to nigdy nie na perma tylko na np. 90 dni i nie kupuje nx na swoje konto tylko an multi konto i potem giftam to co chce mieć na głównym koncie. A więc nie polecam kupowania broni na perma za nx. :)

Perm jest najbardziej opłacalny pomoże w zarobku GP i podwyższa wartość konta jeżeli masz kase na perma zdecydowanie perm...Ja jakoś mam prawie Majora 5 perm (w tym 3 za nx) i bana nie mam Why? Wystarczy grać przepisowo

Opublikowano

To co podałeś opyla się, bo za PaySafeCard za około 100 zł wychodzi 25k NX, a tu dopłacasz 14 zeta i masz 32 k NX,

Jakbym bym nx bobem i ładował kasę w grę to bym kupił.

Opublikowano

Powiem ci tak.Wszystkie z aukcje na Allegro się opłacają.Tylko niby jest szansa,że dostaniesz bana.

Jak to działa nie mam pojęcia .

9368_gold.png

Opublikowano

Powiem ci tak.Wszystkie z aukcje na Allegro się opłacają.Tylko niby jest szansa,że dostaniesz bana.

Jak to działa nie mam pojęcia .

Nie dostanie bana spokojnie na noob chara i basta.

"wystarczy ze jestes pod granica niemiecka, zasieg sciaga ci z niemiec ale jestes na terenie polski. ladujac nx nalicza ci w euro a placisz w zlotowkach ( 20 euro = 20zl . musisz miec telefon na abonament w erze ( teraz t-moblie) i ot cala magia smile.gif"

Opublikowano

Ja znam jeszcze inny sposob

Kupujesz doladowanie do orange za 17 zl na allegro ktore doladuje konto za 5ojro

I mamy za 17 zl 4200nx(zostaje na koncie jeszcze 4 zl wiec przy wydaniu 85zl dostajemy 25200nx;p

Przelewem 25 k nx to koszt 25 euro czyli troche ponad 100zl

Tym sposobe nie dostaniesz bana nA100procent

76561197998026328.png
Opublikowano

"wystarczy ze jestes pod granica niemiecka, zasieg sciaga ci z niemiec ale jestes na terenie polski. ladujac nx nalicza ci w euro a placisz w zlotowkach ( 20 euro = 20zl . musisz miec telefon na abonament w erze ( teraz t-moblie) i ot cala magia smile.gif"

To już od dawna nie działa, więc nie próbuj jest jakiś inny sposób.

Opublikowano

@up tak czy owak ci ludzie co wystawiają aukcje mają swoje tricki.

http://www.mpcforum.pl/topic/462557-pytanie-nx-z-allegro/

tu masz podobny temat może sie przyda

Opublikowano

Oczywiście, że warto kupić nx, wydać chociaż te 100zł na perma ale perm to perm, kup jakieś m416 cqb valkyrie albo co tam lubisz i jesteś ustawiony do końca gry ;] Ja sam wydaje miesięcznie 50-100zł (nx kid) na nx mając permy kupuje za to ubrania a o gp sie nie martwie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wedlug mnie nie oplaca sie nic wydawac na ta gre. Ze tak powiem tym z nexona to sie juz w dupie przewraca. Wydajesz pierw duzo kasy na ta gre a po jakims czasie dostajesz bana za nic. Wez te 100 zloty lepiej wydaj na cos innego, nie wiem kup sobie buty, czapke co chcesz ale odradzam ci ladowania w ta gre kase. Bo sam sie przekonalem jakie to uczucie stracic konto z kilkunastoma permami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...