Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Stara Gra... Czołgi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dosyć nietypowe pytanie i spodziewam się że nie uzyskam tu dobrej odpowiedzi ale nie szkodzi spróbować.

Jak chodziłem do podstawówki to był może rok 2005 to byłem jeszcze w starej szkole... Były tam komputery Win 95 i była tam taka gierka. nie było nazwy bo ktoś usunął ;/ Grało się tak że można było we 2 przy 1 kompie... na poczatku rozgrywki widziałeś podmienia taką bazę i miałeś do wyboru 4 pojazdy... czołg, samochodzik wojskowy i chyba lekki czołg i coś jeszcze... można było tym samochodem przewozić flage wroga itp...

PYTANIE:

Wie ktoś o jaką grę mi chodzi? Może ktoś w nią grał i zna nazwę. Proszę odpowiedź :>

X

by Me.

Opublikowano

@UP

to nie gra chyba , ja wiem moze o jaka chodzi ale zapomnialem nazwy , wlasnie tez ja szuka ;/

@topic

to jest taka gra co wybierasz ciezki czolg lekki itp , potem jedziesz i rozwalasz wrogie czolgi np na wyspie , w jakims kraju , i sterujesz czolgiem jak w grze need for speed world ?

o taka ci chodzi ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nie to jest taka jakby strategiczna... ;d

Nie nie była ona w 3D tylko było widać tak trochę pod ukos z góry. Może i w 3D nie znam się na tym.

To była gra PC a nie Pegasus ...

Dokładnie jak opisał kolega |Mario| tylko widok kamery nie był za pleców tylko tak z góry ukosem.

X

by Me.

Opublikowano

Kurde tez gralem w taka gierke z ojcem cos pamietam tylko tam byla grafa bekowa :D 3D ale tak slaba ze az smieszna :D kiedys to sie tym jarali teraz by zbrechali :(

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite