Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jestem nowy w L2 i chcialbym sie zapytac z kad pobrac L2,co to są kroniki ,gdzię ściągnać i jaką kronikę,czym się różnią.Gdy ściągne jakąś kronike np.najnowszą to wszystko co jest w tej kronice są w poprzednich kronikach i czy na prywatnych serwerach gra jest spolszczona czy all w j.ang. No i chciałbym się dowiedzieć na jakim privie popularnym grać oraz poradniki dla początkującego ;] Z góry dzięki.

Edit@

Druga sprawa to zastanawiam się jaką rasę i klasę wybrać.Wacham się między Wojownikiem Orkiem lub Mag Mroczny elf prosiłbym ,abyście przybliżyli mi te postacie jakie są plusy i minusy tych klas oraz jak rozdawac staty no i co to jest profesja itp.

Edytowane przez Diesiel

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

graj na oficjalnym serwerze

niedługo wychodzi klient polski na razie po angielsku

to nie metin tu się statów nie rozdaje!

co do postaci zastanów się jak lubisz grać

profesja- klasa w której się kształcisz, każda ma inne skille

Opublikowano

Innova wypuszcza L2 w ojczystym języku , co do rasy musisz poczytać o każdej z nich bo jak wiadomo każda ma swoje + i - ja zaczynam grać krasnoludem słaby w ataku ale dobry w zarabianiu ;)

Opublikowano

@up

Nie polecam Krasnala dla Newbie :) Nowemu graczowi ciężko będzie ogarnąć się we wszystkich cenach, jak, co, gdzie, kiedy, za ile i po co sprzedawać/kupować wszystko :)

Nie mówiąc już o ogarnięciu manora :)

Na początek polecałbym zrobić jakiegoś maga : Speelhowler (wizard Dark Elfów) lub Sorcerer (wizard ludzi)

Gra nimi nie jest zbytnio skomplikowana.

Pozdrawiam

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

No i tu pytanie, czy chcesz zaczac na pvp czy na midach/low.

Jeśli na pvp do mogę ci doradzić SH/SPS na początek nauki pvp. Ewentualnie Orka.

Jeśli już zaczniesz kumać zacznij uczyć się grać necro / OL ;].

Jak chcesz to pisz 31097055 ( GG) pomoge ci ;].

//gif w sygnie

Opublikowano

Najlepiej grać na officjalnym serwerze ściągnij z xxx poradników jest mnóstwo na różnych forach ja polecam xxx nie wybieraj serwerów z mid ratami bo nie ogarniesz gry , na low masz na to czasu zanim dojedziesz do jakiegoś dużego lvl'a ogarniesz postać stopniowo :)

Tak ogólnie tu masz mega poradnik dla początkującego : xxx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Cześć znalazłem w płytach L2 C4 zainstalowałem kilka lat temu kolega mi nagrał dowiedziałem się że C4 ma działający jeszcze serwer EuroWorld. Chciałbym zagrać czy faktycznie ten serwer jeszcze stoi ,jak mam dołączyć do gry .Potrzebuje wzkazówek.Proszę o szybką odpowiedz.

Edytowane przez Black89