Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić minecraft ale gdzie?Na allegro są aukcje po 20zł i 40 zł na kontagier.pl jest za 60,90 zł i tu jest pytanie gdzie i najbezpieczniej jest kupić?Na allegro jest to troche dziwne że gra za 20 zł i juz ją 100 osób kupiło.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

tak też już miałem kupić na allegro lecz przeczytałem że jest szansa że za 3 miesięcy mogą zablokować premium.

1390144171-U592769.png

Opublikowano (edytowane)

www.minecraft.net - kod za 14.95 (od jutra 20) Euro (1 Euro - około 4.20 zł) kod od Mojang pewny 100% i nie stracisz konta :)

@Edit

tak też już miałem kupić na allegro lecz przeczytałem że jest szansa że za 3 miesięcy mogą zablokować premium.

Oczywiście, nawet bardzo wysoka i nie tylko na allegro

Edytowane przez Hemicro

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

lecz jestem jeszcze nie pełnoletni i nie mam konta paypal lecz czy jest możliwość pójścia na poczte i tam wysłać pieniądze?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

na minecraft.net się nie da (wpłata musi być w Euro), a na konta gier powinno się dać, musisz zobaczyć w płatnościach (uważaj, z kontagier gift code jest kradziony i może zostać usunięty!)

Jak bardzo chcesz kupić na minecraft.net a nie masz konta PayPal to poproś jakiegoś kolegę, który takie konto posiada.

ja poprosiłem i pomógł mi (w końcu ja mu daje kasę to chyba żaden w tym problem? :P)

Można prosić o zdjęcie warna? :(