Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JUŻ NIEDŁUGO, CORAZ BLIŻEJ…

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzielą nas niecałe dwie godziny od oficjalnego otwarcia konwencji MineCon oraz 5 ? 6 godzin od premiery Minecraft?a 1.0. Chcemy Wasz kwadratowy głód jeszcze bardziej podsycić, dlatego pokazujemy co się wydarzyło po przyjeździe studia Mojang do Las Vegas.

Goście będą mogli raczyć się napojami, takimi jak: Coca Coal, Pork Pop i Redstone:

napoje-minecon.jpg

Kilka osób już otrzymało upominki przy wejściu, tak się przedstawiają:

upominki-minecon-512x382.jpg

Dla chwili nostalgii polecamy świetnie wykonaną infografikę, dostępną TUTAJ, która przedstawia najważniejsze wydarzenia w historii Minecraft?a i to jak rosła ilość graczy.

Przypominamy, że IGN pokrywa część dzisiejszych eventów transmisją na żywo. Oto harmonogram:

22:00 ? 23:30 Przemówienie Notch?a i premiera Minecraft?a 1.0

1:00 ? 2:00 Demo gier ?Scrolls? i ?Cobalt?

Wiele osób pytało się jak będzie z udostępnieniem gry dla graczy na całym świecie, czy stanie się to po konwencji czy jak. Otóż, odpowiedź, dość konkretną, dostaliśmy dzisiaj od Jens?a. Równolegle z prezentacją oficjalnej wersji Minecraft?a na MineConie, zostanie ona udostępniona w sieci. Pod tym względem jesteśmy na równi z fanami w Las Vegas.

Oczekujemy teraz rozpoczęcia wielkiej gali, gdzie ponad 4 tysiące osób będzie świętować kolejny rozdział w historii naszej ulubionej gry indie. Gdy zostaną udostępnione transmisje na żywo, będziemy je umieszczać w świeżym artykule. Już teraz zapraszamy!

Skopiowane z pewnego portalu minecon za 4 min rusza!

Skopiowane z pewnego portalu minecon za 4 min rusza!

Edytowane przez AnimowanY

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Podaj źródło, "z pewnego portalu" nie wystarczy -.-

@Topic:

Czekam z niecierpliwością!

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

WOW :D Czekam z niecierpliwością , macie link do transmisji na żywo ??? :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano (edytowane)

poczytałem troche na xxx.xxx i okazuje się, że live będzie koło 22.00...

a więc czekamy :D

Edytowane przez Enzil
Bez linków!

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

Tak sobie myślałem czy zostawić ten temat, ale nie. Nie ma spamu. Chcecie to czekajcie, nie chcecie to nie. Ale nie piszcie, że czekacie z niecierpliwością, bo mnie trafia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...