Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bonusswitcher no po prostu ... ;x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;x

* Korzystam z tego bs'a : http://www.mpcforum.pl/topic/340596-dl-bonusswitcher-by-padmak-152/

Zainstalowałem ponownie metina i bs'a ;x wszystko pięknie... ustawiam bony , ustawia serwer #3 / 4 / 5 i start i nie zmienia bonów

10 sek i wyskakuje takie coś :

hihihz.png

Nie rozumiem po prostu tego że przed wczoraj wszystko śmigało , zrobiłem 3 itemki a jak włączałem wczoraj nie ;x

Nie uruchamiam przez moda tylko przez clienta ;x proszę o pomoc !

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Hmm.. Moze pomoge.?:) Zalacz gre metin2. Zalacz ta strzykawke. nacisnij ok a potem tak. Wsykoczy Ci okienko wybierz tam ten plik i wybierz okno czyli wybierz okno z gry metin2. wtedy pojawi Ci sie okienko. WYbierz bony ... tam gdzie pisze 1000 sek wpisz 1 i wybierz pliki z metina 2010#3 i wtedy zrob start. Jesli chcesz zalaczyc jescze autokupowanie to zrob to dopiero PO WLACZENIU STARTU i wted robisz STOP i wlaczasz autokupowanie. Tak samo trzeba postapic z bonami alternatywnymi.:) PA

Opublikowano

Powiedz w jakiej kolejnosci to zrobic, Gdy odpalilem gre i zalogowalem sie na konto, potem dopiero odpalilem BS'a to nie wywalilo mi go, ale nie robił bonów w itemku ;/ .

Gdy odpaliłem grę, potem odpalilem BS'a i dałem "choose windows", nastepnie zalogowalem sie do gry, ustawilem wszystko po kolei w BS'ie, wyskoczyl blad i musialem "zamknąc program".

Bylem zmuszony "zamknąc program" tez gdy ustawilem po odpaleniu metina oraz BS'a "Metin 2010 #3", a gdy sie zalogowałem dopiero ustawilem "czas zmieniania bonow z 1000 do 1" i inne bony na dodanie.

JAK MAM TO ZROBIC? w jakiej kolejności, czy to od tego az tak bardzo zalezy?? Czy to jakis konkretny błąd, wie ktos jak go Ogarnąć! ?? :P