Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] McRaven ip: s1.csrv.pl:18208 [WL:OFF] POTWORY:OFF Zwierzeta: ON 24/7 40 slotow No Premium !

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis wam zaprezentuje serwer :

mcraven.png

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w ?wiecie McRaven!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

IP serwera - s1.csrv.pl:18208

teamdz.png

Własciciel: Mlody1990

Moderator#1: MisiekPL

Policja #2: amcin,muzotak,rapidor

screenshotyw.png

Screenshooty - (kliknij)

dodatkoweinfo.png

Ten serwer Nie padnie tak szybko zapraszamy do Gry. !

mca.png
Opublikowano

A więc moja opinia o serverze... pan moderator nieogar.. na serverze panuje chaos jakich mało.. banują/kickają .. zabierają eq (modki) i wyzywaja jak popadnie i brak kultury.. moja ocena server ... 0/10 nie polecam.. szkoda czasu na siedzenie na serverze gdzie władze ma takie dziecko jak Misiek ;]

Opublikowano

Po 1. Nie zabieramy eq po 2 Pan moderator Ogar Kultura 10/10 serwer 10/10 ... Koniec dyskusji.

pozwól oceniać innym jaka jest atmosfera na serwerze

też nie polecam tego serwera same nieogary zbudowałem sobie 1 domek i mi go zgrifowali bo się komuś nudziło a potem bana dostałem za to że się upominałem o itemki które straciłem przy budowie to dostałem kicka a potem bana

Opublikowano

Po 1. Nie zabieramy eq po 2 Pan moderator Ogar Kultura 10/10 serwer 10/10 ... Koniec dyskusji.

Kultura 10/10 ? Ogar 10/10 ? Zrobil afere na serverze bo mu admin czy ktoś itemy zapieprzył i innym graczom zaczął zabierać.. kultura? "Chu.." "Kur.." "Spier.." PARANOJA A NIE SERVER :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...