Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie z torrentow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam pytanie , czy pobierajac z torrentow gdy ja seeduje czy to wplywa na predkosc mojego pobierania ?

i jak zwiekszyc predkosc ? Plik jeden np, sciaga mi sie 1,2mb/s a kolejny juz 90kb/s momo iz ma wiecej seedow , dlaczego tak jest ? jak moge zwiekszyc predkosc pobierania ?

ravensygna.png
Opublikowano

Lepiej znajdź sobie jakieś dobre, warezowe forum, temacik z kontami premium i stamtąd zasysaj zawsze z pełną prędkością.

Torrenty są do dupy.

1567846744.png
Opublikowano

dziwne bo ściągając z torrentów nigdy nie trafił mi się plik fake ani nie ma problemów z żadnymi kontami czy zakładaniem takich kont , tylko kliknąć samo zapisze i się ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

To zależy ile osób ściąga grę.

Np. jak chciałem sobie pograć w starą część moha to prędkość była 63-78 kb/s (było 122seedów)

A jak Luknołem na BF2 (ok. 14.000seedów) to rzecz jasna że plik będzie szybciej pobierany.

Ogólnie rzecz biorąc darmowe torrenty są wolniejsze,

A te na specjalnych stronkach gdzie trzeba wysłać sms za prawie 11zł żeby dostać kod dostępu,

Są szybsze i lepsze.

No ale wież, jak ko go stać.

Ja wole darmowe.

Edytowane przez Makavelli

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

To nie zależy od tego czy torrent jest płatny czy nie...

Zależy tylko od tego ile osób dany plik seeduje (i z jaką prędkością) i ile osób pobiera ten plik (i z jaką prędkością)

Możesz mieć nawet 30000 seedów, a i tak gdy peerów będzie podobna lub większa ilość najprawdopodobniej będziesz pobierał po pare KB/s.

Jakoś, jak ściągam to tylko z darmowych i nigdy nie zdarzyło mi się, aby to zależało od czegoś innego niż od peerów i seedów.

@edit, jak szukasz plików torrent w google, to zawsze patrz ile jest seedów i peerów i jeśli są +sy za wstawiony plik to też zwracaj na to uwage.

Opublikowano

zgadza sie, w torrentach jedynym ograniczeniem jest tylko transfer od-do pomiędzy userami , nie ma na to wpływu żaden serwer no chyba że w ustawieniach torrentu są włączone limity albo warunki spełniające ściąganie torrenta

co ciekawsze , torrenta można śmiało wykorzystywać nawet do przesyłania plików pomiędzy dwoma użytkownikami wystarczy tylko znać swoje IP i użyć dowolnego trackera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To zależy ile osób ściąga grę.

Np. jak chciałem sobie pograć w starą część moha to prędkość była 63-78 kb/s (było 122seedów)

A jak Luknołem na BF2 (ok. 14.000seedów) to rzecz jasna że plik będzie szybciej pobierany.

Ogólnie rzecz biorąc darmowe torrenty są wolniejsze,

A te na specjalnych stronkach gdzie trzeba wysłać sms za prawie 11zł żeby dostać kod dostępu,

Są szybsze i lepsze.

No ale wież ^ ^

pobieram z oficjalniej strony xxx.org (jbc nie reklamuje)

ravensygna.png