Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Na Zbieranie Puszek

b4rt4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niewiem czy ten bot jest juz na forum ale przegladajac strony natkalem sie na b. fajnego bota ktory co 10 min zbierania puszek zbiera znow 10 min puszki tak caly czas bez klikania, czyli mozemy odejsc od kompa i caly czas beda one zbierane. niektóre boty na tym forum ciężko zrozumiec o co chodzi, ten jest prosty w uzyciu.

Instrukcja:

1. Pobieramy bota

2. Uruchamiamy PGa.exe

3. Wchodzimy na stronę (zamiast xx wpisz tt) hxxp://www.useragent.org/ kopiujemy tekst, u mnie wygląda on tak "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20"

4. Wklejamy tekst do okienka które nam się wcześniej pojawiło i klikamy w "Speichern"

5. Powinno nam się pojawić nowe okno

6. W zakładce Seite wybieramy menelgame. pl

7. W Pennergame.de Benutzername wpisujemy swój login z gry

8. w Passwort wpisujemy swoje hasło z gry

9. Zaznaczamy pole któro brzmi tak "Ja, mir ist klar, dass..."

10. klikamy w Verbinden

11. Teraz ustawiamy na jaki czas nasz menel ma zbierać puszki, teraz klikamy w Automatisch wiederholen a następnei w Aktivieren

12. Aby sprzedać puszki wchodzimy do zakładki Verk w okienku Cent wpisujemy sumę (max. 20), zaznaczamy Alle i na końcu klikamy w Aktivieren

(zamiast xx wpisz tt) hxxp://www.virustotal.com/pl/analisis/6f263454a2c6a4973d6bfacb22739561e7c7009d04f171ec3e5e3f35d7faf883-1246348713 - SCAN

PORADNIK NIE JEST MOJ, JEST POBRANY Z INNEJ STRONY

PGA.rar

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

tak samo jak mi daj innego linka

POMOGŁEM? DAJ 5*

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisujac Mr na poczatku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No mi niby dzila ale ja zaczyna zbierac niby to error ze niby dopiero co skonczylem zbieranie , wbijam na storne i to samo , chyba zjebalem sobie menela :)

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...