Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Update 18.XI.11

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich!

Jak większość osób które włączały WR zauważyliście nowy update

Oto info na temat niego :

Karmali is back!

Zdobądź po jednej literce za każdą grę aby skompletować wyraz "W.A.R.R.O.C.K." i wygrać jedną z poniższych broni na 7 dni:

• BERETTA_M93R
  • DG_AR-7
  • CROSS HAIR 5
  • CROSS HAIR 9
  • EXP 20% UP

Szczegóły:

• Explosive Mode: Musi być przynajmniej 2 graczy oraz rozegrane 3 rundy
  • FFA: Przynajmniej 4 graczy -> otrzymasz 1 literkę
  • CQC Deathmatch: Przynajmiej 2 vs 2 graczy -> otrzymasz 1 literkę
  • UO / BG: Przynajmiej 2 vs 2 graczy -> otrzymasz 2 literki
  • AI map: Dojście przynajmnije do 3 fali -> otrzymasz 1 literkę / a za dojście do 15 fali -> 2 literki
  • Gracze mogą otrzymać ostatnią literkę tylko po przynajmniej 90 minutach gry.
  • Jeżeli gracz wyloguje się podczas gry, będzie musiał zacząć zbieranie literek od nowa.
  • Literki dostaje się losowo
  • Aby zdobyć ostatnią literę należy grać 1,5 h

CLAYMORE MINE BUG

Gracze którzy mają te miny, będą mieli w grze problem z używaniem broni na pozostałych slotach. Aby temu zapobiec, wejdź do pojazdu a następnie wyjdź z niego. D.E. powinno naprawić ten problem niebawem, jednak do tego czasu wycofane zostało Claymore Mine z marketplace.

Nowe dodatki do stroi :

Seregon W37 (medyk) - formal hat red (czapka jakiegoś dowódcy), punk stocking (poszarpane rajstopy)

Warrior (assult) - skull face warrior (maska jakiegos zombi, frajera z piłą mechaniczną?), tatoo warior (tatuaże)

New bronie w lucky shocie :

• Famas_NavyCamo 75 cash (cash = g1_c)
  • Mp7a1_NavyCamo 75 cash
  • Xm8_NavyCamo 50 cash
  • Psg1_NavyCamo 50 cash
  • Aw50f_NavyCamo 75 cash

Źtódło: Warrock.com.pl

Liczę na like!

Aby nie było nabijania postów odrazu tutaj proszę pisać PW kto nabija ze mną literki ;p

Edytowane przez specnaz002
Opublikowano

@UP Trzeba ostatnią literkę dość dużo razy próbować wbić, zawsze tak jest dlatego nie lubię grać w WR'a , wole programować cheaty dla tej gry, może się czegoś nauczą.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ehhh... Lubię robić hacki, ale w sensie pisania i poprawiania nowych funkcji, a nie szukania adresów -,-

Za info + : )

Mmmmm.. nowe rzeczy dodali :]

1393461645-U349224.png

Opublikowano (edytowane)

Literka C to jest jak 6 w totku ^^ Ja się męczyłem z literką C , 2 h

A żeby ją zdobyć musisz po prostu grać :) .

Edytowane przez Wizzz

test_n10.jpg

Opublikowano

Jak zdobyć literkę "C" ??

@UP Trzeba ostatnią literkę dość dużo razy próbować wbić, zawsze tak jest dlatego nie lubię grać w WR'a , wole programować cheaty dla tej gry, może się czegoś nauczą.

Wielkie dzięki za info ale mam problem przy ostatniej literce. Przy literce C. 2 Nabijałem na zombie a 4 na CQC .

literki dostajemy losowo czyli raz dostaniemy w a raz k

aby dostać ostatnią literkę należy grać 1,5 h bez przerw

Opublikowano (edytowane)

Fajny event ale np jak ktoś ciebie podczas gry wywali to musisz od nowa zbierać literki ?

@EDIT To szkoda że po wylogowaniu bo mnie co chwilę wywala :(

Edytowane przez DobeRmanRGH
Opublikowano

Mi tam wszystkie literki weszły po każdej rundzie ;D Jako iż nie lubię długo grać w WR trochę się pomęczyłem z tym 1,5 h ale zdobyłem wszystko i... dziadowa AR-7

Opublikowano (edytowane)

e jak zdobic te g1c??

Należy kupić na :

playspan.com

lub

np. inexus.pl

Fajny event ale np jak ktoś ciebie podczas gry wywali to musisz od nowa zbierać literki ?

literki kasują się po wylogowaniu

@Down tak

Edytowane przez specnaz002
Opublikowano

Czyli mam rozumieć że wychodząc/wchodząc na zombie i dochodząc do 3wave, zdobywam cały czas literki? ;o

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Fajny event ale głupie jest to że trzeba 90minut grać żeby zdobyć literkę "C". Może ktoś dać ss jak wygląda crosshair 5? Bo mam 9 i nawet fajnie mi się na nim gra... Masz lika ode mnie.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Crosshair 5 to takie jakby 2 kwadraty zaokrąglone po bokach... Nic ciekawego, przynajmniej dla mnie, gdzie szukam po mapie ludzi a on mi zasłania. Event niby ciekawy, gdyby nie to, że dostałem 2x właśnie ten celownik! EXP UP chce x2 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...