Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym spytać czy nie wie ktoś kiedy ma powstać zapowiadany przez gm-a server, i czy będzie on dla Europejczyków, czy możne dla Chińczyków?

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Waśnie napisałem tego posta przez to, że miała być 26,27 lipiec, a nie była, więc ma ktoś może nowe informacje

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Solo mówil ze wczoraj nie dało rady dopiero za pare dni może gm da rade , stary serwer będzie dla chin a nowy dla nas.

Opublikowano

wczoraj cos robili z serverem, nie wiem dokladnie o ktorej otwarli, wiem ze wbilem o 3 w nocy i bylo 0 lagow juz myslalem ze tak zostanie do dzisiaj rana ;)

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

Tylko ze wszystko u nich kończy się na pisaniu... ;/. Po co ogłaszają jak nie mieszczą się w czasie

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Nowy server 10 dg itemy zostaną dodane 31 lipca

Nowy server tylko dla chińczyków wszystkie non chinse Ip będą zbanowane

Opublikowano

i podobno wsytkie chary z EURO maja przenies na ten nowy serwer i zbanowac EU IP na satrym serwie zeby tylko stary serwer byl dal chinoli

xxx

Opublikowano

Oni nie banują aż tak dosłownie , na serwie dla chinczykow bedziemy mieli bana , ale nasze konta będą aktywne na nowym serwie dla euro.

Opublikowano

no to ja wiem ale czy nasz hary przełożą na nowy server mogą przelozyc z datastable czy jakos tak har cos tam juz nie pamiętam jak tak zrobilem na swoim servie z wowa :P

Admin Cienia
Opublikowano
no to ja wiem ale czy nasz hary przełożą na nowy server mogą przelozyc z datastable czy jakos tak har cos tam juz nie pamiętam jak tak zrobilem na swoim servie z wowa :P

A co ma wow do sila? Zamykam bo robi się spam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...