Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Godziny bocenia

omyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wejdziesz na oficjalne forum to tam pisze że chyba co tydzień robią kontrole i zapisują ile graczy było zbanowanych. Więc dni i godziny są nie określone.

Opublikowano

Piotrek chyba na kbocie jedzie ale nie jestem pewien a 24 h to normalnie się puszcza włączasz i kompa zostawiasz lub na dedyku

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej wspomniał to prawda na kbocie jade na dedyku(vps) mam bota wlaczonego.

Lepszy jest ibot , w końcu to orginał. A kbot to crack ibota.

Opublikowano

ale wy jestescie nieogarnieci;d kazdy bot jest wykrywalny i bana daja za bocenie jako za caloksztalt a nie za okreslone godziny:) jak masz bocic to boc 24 na dobe wtedy wieksze szanse ze bedziesz miec fe albo i lepiej, a jak sie rozdrabniac bedziesz na godziny to fe nigdy nie dostaniesz;/ a swoja droga to juz sie cienko robi z botami wiecie? bp dziala coraz lepiej i razdilbym po 1szym warnie nie bocic juz chyba ze wam kara nie straszna;d to boccie do ostatniej kropli krwi tj 3 warna;d

Opublikowano

Piotreks34

a na jakim VPS'ie puszczasz bota? Bo nie znalazłem jakiegoś darmowego a nie chce mi się kilka godzin programem szukać kilka tysięcy serwerów żeby zdobyć 1..

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja mam warna na swoim koncie, którego dostałem za biobota jeszcze w marcu, w kwietniu kupiłem Kbota i jadę na nim do tej pory i na dzień dzisiejszy (twu,twu) jeszcze nic nie wyłapałem a jadę równo praktycznie 24h oprócz aktualizacji, także nie ma to znaczenia w jakich godzinach.

bugpointblack.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. A tak po za tym chciałem jeszcze wiedzieć w jakich godzinach najlepszy jest zysk z boxów na x-1.

ps. Ja w ciągu 2 tygodni dostałem 4 bany na 4 kontach. Dlatego pytałem.

Opublikowano

ale wy jestescie nieogarnieci;d kazdy bot jest wykrywalny i bana daja za bocenie jako za caloksztalt a nie za okreslone godziny:) jak masz bocic to boc 24 na dobe wtedy wieksze szanse ze bedziesz miec fe albo i lepiej, a jak sie rozdrabniac bedziesz na godziny to fe nigdy nie dostaniesz;/ a swoja droga to juz sie cienko robi z botami wiecie? bp dziala coraz lepiej i razdilbym po 1szym warnie nie bocic juz chyba ze wam kara nie straszna;d to boccie do ostatniej kropli krwi tj 3 warna;d

pcyk cwelu my wiemy że każdy bot jest wykrywalny ale ibot i kbot naj mniej :D
Opublikowano

pcyk cwelu my wiemy że każdy bot jest wykrywalny ale ibot i kbot naj mniej :D

zachowuj sie:) forum mamy od porad nie od rzucania miesem, tak sobie mow do swojego ojca jesli tak bardzo lubisz to slowo:) a to co dla jednego jest czywiste dla innego nie koniecznie wiec najlepiej dac wiecej informacji niz za malo