Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o podsunięcie pomysłu jak ma to wszystko zorganizować. Wymyśliłem że na moim serwerze (który jeszcze jest w budowie niedługo koniec) zorganizować coś w rodzaju firmy budowlanej. Będzie się ona składała z kilku osób, będą się zajmowały one budową nowych budynków na serwerze jak np stadion, nowe galerie itd...I teraz jak mam ich kontrolować czy nie wybierają surowców ze skrzyni w firnie i nie sprzedają na własny użytek? wiadomo że jak będzie durzo ginęło to się zorientuje ale nie zorientuje się jak ukradną cały stack np drewna. Myślałem żeby oni sami zdobyli surowce za kwotę którą im dam, ale jakoś mi się nie wydaje to dobrym pomysłem...

Proszę o pomoc w ustawieniu dobrego systemu działania tej firmy.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Możesz podstawić pułapki z tłoków :), wyłączać się ją będzie z twojego biura, i wtedy możesz podejść, włączyć z powrotem, a kto wejdzie to do lawy :D

Opublikowano

Chętnie pomogę w budowaniu pracuje szybko i dokładnie za kilka osób ^^ . I myślę ,że jestem dość kompetentną osobą.

Gdybyś potrzebował takiej pomocy napisz na PW lub GG

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Chętnie pomogę w budowaniu pracuje szybko i dokładnie za kilka osób ^^ . I myślę ,że jestem dość kompetentną osobą.

Gdybyś potrzebował takiej pomocy napisz na PW lub GG

Jak serwer będzie otwarty to napiszę :D bo jak na razie go robimy na hamashi i ogarniamy kasę na serwer...

Jak ktoś zainteresowany to więcej pod adresem http://kalincraft.dbv.pl mapka od serwera jest dość spora mamy wiele pomysłów na eventy itd :D

Edytowane przez kalinek780
Opublikowano

Ściągnij plugin OpenINV . Wpisujesz wtedy

/scan [nick]

i Ci się wyświetla co mają :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||