Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

wah0lz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam problem ponieważ dostałem bana a nawet nie wiem za co miałem 27lvl i pol , nie cheatowałem po prostu normalnie grałem , zdarzyło mi się zrobić g1 na hot spot shiled ( około 2000g1 zrobiłem) nie wiem może to nawet przez to , ale chciałbym się dowiedzieć za co i na ile, jak to sprawdzić :>? (Na Email-u nic nie mam)

Opublikowano

Bany z zasady nie lecą za nic i śmiałbym twierdzić, że G1 jest nawet zbyt pobłażliwe

bo obecnie sam screen nie jest często wystarczającym dowodem do zbanowania konta.

W tej kwestii gamersfirst jest bardzo, ale to bardzo skrupulatne.

Gdyby jednak faktycznie Twoje konto zostało zbanowane za nic, to jedyną drogą będzie kontakt z administracją.

Możesz tego dokonać poprzez system tickietów.

Załóż sobie nowe konto i spróbuj z jego poziomu wyjaśnić całą sprawę kulturalnie, a więc bez żadnych wyrzutów.

Zdrowe podejście do sprawy jest połową sukcesu i warto o tym pamiętać.

Tutaj masz poradnik dotyczący tickietów wraz ze wzorem więc nie powinieneś mieć problemu:

To jest ukryta treść, proszę

Aczkolwiek radziłbym wymyślić własną jego treść niż iść ślepo wzorem.

Gdybyś nie ogarniał do tego stopnia j. angielskiego to pisz coś wymyślimy..

Powodzenia : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Proszę takie coś naskrobałem. Komunikatywność powinna być zachowana, aczkolwiek mogł się wkraść jakiś błąd, bo na poziomie FCE jeszcze nie jestem : P

Hi.

I am writing because of the blockade imposed on my account - tutaj wpisz swój nick.

During my last game, everything was fine, and now I log on and see the message "Your account has been blocked".

Can I know the reason for the imposition of the lock? To me this is a great mistake.

I'm an honest player and I play for my own pleasure. I don't use any enhancements.

So please unblock my account.

Thank you:

Twój nick

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Szczegóły co do bana dostaniesz na maila. W przypadku gdy nic nie wysyłają na maila masz bana na zawsze.

Sam tego doświadczyłem...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Na pewno nie zbanowali ciebie za nic ;) spróbuj napisać ticketa może pomoże ale są małe szanse że odzyskasz konto albo ci mogli dać bana na 15dni .

1377531174-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...