Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Od jakiegoś czasu mam problem z Counter Strike ... Po wymianie kompa. Komputer ma 2 miesiace zaledwie. Teraz mam : i7 4x3.2 GHz , Karta Graf HD Radeon 6870 podkręcona i 2 razy lepsze chlodzenie, OCZ zasilacz 600 WaTT oraz 2 GB ramu (co w zupełnośći wystarczy bo sobie przekladam z drugiego kompa i mam 16 GB :) ) Ale problemy sie zaczely tak ze skacze mi FPS na kazdej mapie od 40 do 200 fps. Pod koniec wakacji jeszcze mialem starego kompa czyli Nvidia 7300 GT , Pentium 4 2x2.6 GHz i stary zasilacz 300 watt i wszystko ladnie chodzilo bylo 100+ fps. Proszę o szybką pomoc i będe wdzięczny !

Opublikowano

fps_max 999, tylko 101

developer 1, nie wpisuj tego, to tylko na DR jest dobre

Do tego w panelu NVIDIA, wyłącz synchronizację pionową, no i powinno wszystko hulać.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wpisalem To wszystko i nic ;/ Caly czas skacze od 40 do tam ilus... Jeszcze zalezy od odległośći ... na mapie

fps_max 999, tylko 101

developer 1, nie wpisuj tego, to tylko na DR jest dobre

Do tego w panelu NVIDIA, wyłącz synchronizację pionową, no i powinno wszystko hulać.

Ja mam Radeona :D

Opublikowano (edytowane)

to w panelu karty graficznej wyłącz.

Zmienilem ... Malo co pomoglo ... Kurde o co biega ... Jezu mam 40 fps do 130 i tak skacze ... zalezy jeszcze od miejsca w jakim jestem ...

Edytowane przez karoleq99