Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam na oku kupno PSP (PlayStation Portable) jednak korci mnie jedno pytanie : Jak jest z piractwem (pfff... ^^) tzn jest jakaś możliwość piracenia gier?

Z góry thx...

marchew.gif

Czas na... MARCHEWKE!

Opublikowano

Wbij na stronę o psp i zobacz jakie są przerabiane. Musisz uważać na płyta główna TA88 ( te? ) Zobacz na forum tematycznym , ponieważ na kodzie kreskowym są takie litery. Zobacz które są od jakiej płyty

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że na stronach o psp są same świętoszki i jak powiesz tylko coś o piraceniu to "You are banned" Dlatego pisze tutaj, jeżeli ma ktoś PSP to wie coś na ten temat

marchew.gif

Czas na... MARCHEWKE!

Opublikowano

Możesz zrobić tak, jak zrobił mój kolega(mial psp 2000), ja tez niedlugo moze pojde to zrobic.wszedl na allegro wpisal psp, tam byl koles ktory przerabia psp.Zadzwonil do niego, spotkali sie w mcdonaldzie, on wzial psp podlaczyl do kompa i cos tam porobil.I zrobil tak, ze mozesz odtwarzac gry z zapisu,wystarczy wlozyc plyte zapisac gre wylozyc plyte i masz z zapisu mozesz se grac ;p ale tak bylo w psp 2000, jak jest z 3000 to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Każde psp jest na dzień dzisiejszy przerabialne tylko psp 2k i 3k z softem 5.50 i 5.51 s nieprzerabialne

samo przerobienie tych nowych PSP nie jest trudne nawet małpa to zrobi

moge ci nawet nagrać filmik jak zainstalować i właczyć CFE na PSP 3k

Opublikowano

Ale tam są jakieś inne płyty... I to mnie najbardziej ciekawi. Bo jest też podobno jakaś opcja z kartami memory duo stick...?

Mnie zbytnio nie obchodzi przerobienie bo to chwila i se przerobie... Chodzi mi o gry, bo oni tam maja inne płyty, wiec jak je zrzucić/przerzucić/nagrać aby można było grac

marchew.gif

Czas na... MARCHEWKE!

Opublikowano

są psp pirackie

fat jest przerabialny a napewno wersja 1002

gry wgrywasz do folderu ms:/iso i tu gierki

jeśli masz orginał nieprzerobiony to ani homebrew ani gierki pirackie

umd nienagrasz tak jak już koledzy powiedzieli

a i psp z inicijałami powyzej 3000 i włacznie z 3000 jest nieprzerabialne !!!

psp fat/slime przerobisz w salonie lub samodzielnie przy użytku 2 psp

Xajo a o czym ja pisałem !!!!!! w moim poscie to ty piszesz to samo

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

psp 3000 jest nie do złamania lepiej kup sobie psp 2000 i idz do salonu gdzie ci przerobią (zależy gdzie mieszkasz jeśli ) Ja sam przerabiałem moją konsole przez sposób z hakerską baterią i tak samo ci przerobią w salonie

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...