Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak doładuje SM na pl-u to strace pieniadze a ich nie otrzymam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, otóż ledwo co odzyskałem mojego woja 54 lvl i chce sie przeniesc do innego królestwa...,a dopiero teraz dowiedzialem sie, ze dali limit doładowywania SM-ow z 2 numerów...i nie wiem czy ten limit nie zostal juz wykorzystany przez tego co mi wczesniej ukradł postac...,a sam mi na 100% nie powie. Przez PaySafeCard nie doladuje bo za daleko odemnie są punkty sprzedazy, przelew tez w gre nie wchodzi... I tu pojawia sie pytanie: Jesli doładuje SM z mojego telefonu mimo, ze limit wysylania z 2 numerów zostal przekroczony to zabierze mi kase, a SM nie dostane? Miał ktos taki sam problem jak ja i sprobował doładowac SM z przekroczonym limitem numerów? Jesli tak to barszo bym prosil o pomoc i odpowiedzi, bede bardzo wdzięczny...

Niestety GameForge zaczelo tracic graczy i wymyslają coraz to nowe sposoby, eventy itp majace na celu wyssanie jak najwiekszej ilosci pieniedzy...

xnzn.jpg
Opublikowano

ja zle wpisalem kod przez przypadek i kase wzielo a SM nie bylo.znajomy mial ze doladowal z innego numeru telefonu kase wzielo a SM nie bylo i operator odsylal do tmatych a tamci do operatora i ************* dalo to.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Tak jak myslalem...jebana szwabska firma..graczy im ubywa przyczym zarobki tez, wiec podnoszą ceny i jakies udziwnienia...zeby ludzie robili przelewy za większe sumy...

xnzn.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...