Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Nexon pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanie mam konto zbanowane juz chyba 1rok . Chcalbym sie starac o unbana tylko na jakiej stronie pisac jaki dzial itp itd .

I jeszcze jak mozecie to sprawdzcie za co to konto dostalo bana MalgosiaPL

Edytowane przez HardKoRinPVP

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano (edytowane)

musisz kupić sobie koszulkę z własnym nadrukiem, powiedzieć że chcesz na niej logo firmy Nexon i serduszko.

Potem robisz transparent o wysokości 3m, i szerokości 5m z napisem "Aj Luw Nekson" oraz swój login w CA i wysyłasz im paczkę z Twoją fotą, 3 tysiącami złotych albo 5 tysiącami euro, sam wybieraj. Wysyłasz go na adres korespondencyjny na stronie Nexon'a i czekasz na pisemną odpowiedź.

Mam nadzieję że pomogłem

@down]

Fotka z wulgaryzmami

Edytowane przez Omek

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

@up za to powinien byc warn...

powiem tak ban za hacki bo raportow nie masz logi byly i tyle unbana nie dostaniesz bo nawet ci powiedzia gdzie byl hack

Opublikowano

Pierwsz primo :

- konta po jakimś czasie są usuwane więc nie wiem czy ono w ogóle jeszcze istnieje

Drugie primo :

- ban za hacki = bardzo małe prawdopdoobieństwo na unbanna

Trzecie primo :

- Twoje sznase na unbanna wachają się między 0,0001 % a 0,0002 %, tak mniej więcej ale męcz się z pisaniem Twój wybór..

Najlepsze jest to ze forum nexona mi nie działa ale na jutro podrzuce Ci link lub może opisze

wchodzisz na forum nexona > szukasz działu w którym sa raporty > piszesz temat w którym pytasz się za co masz banna itp nigdy nie uzywałes "dopalaczy itp" > i tyle ale nie masz szans wg mnie na unb

EDIT

To jest ukryta treść, proszę

Napisz tu, teoretycznie jes to dział do składania raportów a nie odwoływania się, ale zawsze jak miałem banna to tu najszybciej otrzymywałem odpowiedź

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A odemnie.

Jak piszesz to szansa na unbana to...hmm..1/100000

Jakiś bot Ci odpiszę cały czas to samo i dogadać się z nimi nie da.

Zalecane :

Walisz tą gre albo robisz nowe konto.

PS.Aby nie było że powtarzam.

Ale Up szybszy jak pisałem jego posta nie było.

Opublikowano

No i to co powiedział Bebson jest ciekawe, konta z których się nie korzysta ok. 3/5 miesięcy zostają zbanowane

Ale przecież jeśli ktoś dostał bana to bez sensu, bo np. dostajesz bana na rok i według tego co napisałem wyżej nie masz juz konta

A sa ludzie którzy po takich banach grają dalej

Bardzo ciekawe..

Co do tematu, nie licz na unbana skoro hakowałeś, szkoda czasu na pisanie zgłoszenia o unbana :P