Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Reset hasla na GamersFirst

snoopy1980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze zmianą hasła (wszystko na ss) nie wiem co mam zrobić bo bez tego nie dostane sie na GF i tym samym nie mogę aktywować premki. problemem jest to ze 4lata temu kolega zakładał mi to konto.Zapomniał wgl. że miał takiego emaila prawdo podobnie ten kretyn zrobił emaila byle jak żeby tylko założyć konto xD co mogę na to poradzić? prosiłbym bardzo o jakiekolwiek wskazówki.Zrobiłem tak jak polecono mi na stronie, ale adminowi czy GM'owi nie chce sie dupska na maila ruszyć i odpisać ;P.Polecą ++++

post-44884-0-79381600-1321466539_thumb.png

Opublikowano

Nie chcę się dupska ruszyć... :D Stary wiesz ile oni maja tych ticketów do odpisania. jeszcze przecież oni mają własne życie, to nie maszyny :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Napisz jeszcze raz, moze gdzies zaginal. Ja mialem podobna sytuacje jak wybieralem bron(bodajze) po drugim tickecie mialem na drugi dzien :)

Welcome back

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem ze zmianą hasła (wszystko na ss) nie wiem co mam zrobić bo bez tego nie dostane sie na GF i tym samym nie mogę aktywować premki. problemem jest to ze 4lata temu kolega zakładał mi to konto.Zapomniał wgl. że miał takiego emaila prawdo podobnie ten kretyn zrobił emaila byle jak żeby tylko założyć konto xD co mogę na to poradzić? prosiłbym bardzo o jakiekolwiek wskazówki.Zrobiłem tak jak polecono mi na stronie, ale adminowi czy GM'owi nie chce sie dupska na maila ruszyć i odpisać ;P.Polecą ++++

masz, cytowałem pomóż !! xDDD

Edytowane przez snoopy1980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...