Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Różnica pomiędzy Super Elite a Elite?

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Czy jakiś dobrodziej mógłby mi DOKŁADNIE wyjaśnić jaka jest różnica między elite a super elite? Wiem, w grze napisane jest ale mimo że ogarniam angielski nie kminie o co tam chodzi, mowa tu o opisie Super Elite, i czy warto raczej dołożyć enexy i kupić super elita czy nie warto i jak już kupić zwyczajnego Elite Moderatora?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja ci powiem że szkoda kasy na elite moderatora twój wybór ale mi by żal było kasy akurat na to więc 2 x przemyśl

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Na SEM możesz dać 2 armsy ale na zwykłej Elicie nie możesz oraz SEM ma 5% więcej expa.

Kup SEM bo na Elite mało ludzi wchodzi.

Opublikowano (edytowane)

Róznica jest taka że Sem jest duzo lepszy od em bo gra z nim daje 5% wiecej expa, rzadziej kicka za byle gówno, można kupic go za nx albo wygrac z jakiegos eventa. A zwyklego elite można dostac za wbicie majora i nie daje nic oprocz tego ze moze kickac kogo chce. I gracze wola grac na roomach z SEM bo EM cześciej kicka bo to dzieci zapewne. A SEM trzeba kupic nx a za nx sie placi.

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano (edytowane)

Na twoim miejscu nie kupowałbym EM, Lepsze SEM bo więcej ludzi od razu można wywalić, no i masz te 5% EXP'a więcej, to zawsze coś daje..

Życzę miłych zakupów ^^

Edytowane przez PanPrezesLiper
Opublikowano

Czyli Super Elite ok ;] No da się zauważyć, że elite to abuserzy (chyba dobrze napisałem xD_) a faktycznie na super elite już trzeba wydać powiedzmy te 6-7 dyszek na 30D (nie pamiętam ile kosztuje SEM) więc raczej dzieci na to nie stać :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No wiecie, koszty kosztami.. On tylko pyta które wybrać.. A skoro pyta to wie chyba, że go na to stać

@up

Masz racje z tym KD/R to prawda, nie raz tak miałem, że w pierwszych minutach np. Miałem 5/0, a SEM 0/3 i po chwili KICK! ;/

Więc często gram na zwykłym :P

Opublikowano

Mi się raczej wydaje, że jeśli was tak kikają to muszą mieć to z eventów, sam pamiętam z dailyjobys 2x SEM na 1D kikałem jak neo no bo podnieta prawda SEM NAJS xD

No ale co poradzić, w każdym razie nie zamierzam już kikać jak idiota, bo wiem jakie to uczucie i ten ultra motywujący napis ' Kicked by Elite Moderator"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png