Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Który Wcześniej Nie Występował

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, do rzeczy - mój wujek pyka sobie w Call of Duty 4 na necie, ma oryginała i wcześniej normalnie sobie pykał. Jednak komp już był zbyt prześmiecony zrobiliśmy format, po formacie ofc wszystkie najnowsze sterowniki zainstalowaliśmy, SP3 itd... ale teraz COD nawet na najmniejszych wymaganiach się tnie :P automatyczne aktualizacje - off, antyvirus - off i zaczyna brakować pomysłu co dalej ;]

1,5gb rama i karta radeon 9600 pro.

W czwartek wyjeżdżam z dziewczyną nad morze czarne i nie chce zostawić go z tym problemem samego więc jesli ktoś wie i jest chętny do pomocy to zapraszam do wypowiedzi.

2006-2010

Opublikowano

sprawdz opcje "Synchronizacja kazdej klatki" , ustaw /com_maxfps 125 (w konsoli) ;p jak nie pomoże to nie wiem ;p

Opublikowano

no słabo ;] z netem wszystko ok, odinstalowane antyviry, najnowsze stery karty graficznej, najnowszy directx z marca 2009, SP 3 i dalej to samo a przed formatem bylo ok. Komp sie nie przegrzewa, nawet pobrałem innego coda z torrenta no ale to nic nie pomogło

2006-2010