Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowe Masterki oraz Summoner Spells.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że to dobry pomysł ze strony Riotu. Teraz można wybrać lepszą specjalizację dla swojej postaci. A dodatkowe kilka kart z masterkami sprawią, że łatwiej to będzie poukładać.

Opublikowano

Mi się bardzo podobają. Masterki wydają się teraz takie bardziej ofensywne.

Jak grałem dzisiaj rano Malzą to zauważyłem, że spory cd red można wyciągnąć z masterek teraz.

Do tego "Przypływ Mocy" dobrego boosta daje z gniewem przywoływacza.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Gówno, dziękuje. Junglerów zniszczyli totalnie bo przesuneli masterke od expa i trzeba wybierać albo armor pene = łatwiejsze fragi, ale wolna jungla, albo niezmieniona jungla, ale mnieszy dmg. Ap tak zrobili, że trzeba mieć albo więcej dmg albo więcej dmg na miniony. Nowy spell total useless bo po co dla AP attack speed i odwrotnie po co dla AD AP..

I najważniejsze .. Irelia teraz z tredsami + swoim pasywem + masterkami praktycznie jest nie wrażliwa na stuny/silence etc.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Gówno, dziękuje. Junglerów zniszczyli totalnie bo przesuneli masterke od expa i trzeba wybierać albo armor pene = łatwiejsze fragi, ale wolna jungla, albo niezmieniona jungla, ale mnieszy dmg. Ap tak zrobili, że trzeba mieć albo więcej dmg albo więcej dmg na miniony. Nowy spell total useless bo po co dla AP attack speed i odwrotnie po co dla AD AP..

I najważniejsze .. Irelia teraz z tredsami + swoim pasywem + masterkami praktycznie jest nie wrażliwa na stuny/silence etc.

Nie zgadzam sie z tobą...

1.masterki są teraz bardziej uniwersalne

2.spell bardzo fajny dla np. kog, kayle.. 80ap + rabadon daje jakieś 100 ap więcej .. czyli sporo..

3.z irelią to prawda..

Opublikowano

Co do tego nowe spela to jest przydatny np. dla katariny. As i ap i pozamiatane.

Co ma as do Katariny? Czyżby wg Twojej teorii as wpływał jakoś na ulta ?

Opublikowano

Przecież zwiększyli exp z potworów w jungli, tak żeby bez masterek tyle samo doświadczenia zyskać, co przedtem. Nowego ssa nie próbowałem, ale hybrydom się być może przyda. A tenacity się stackuje tak samo jak m. pene., więc Irelia z tych 10% i tak dostaje bodajże połowę. 5% mniej cc to chyba nie tragedia, co?

Opublikowano

Co ma as do Katariny? Czyżby wg Twojej teorii as wpływał jakoś na ulta ?

Wywalisz combo, masz cd, bijesz się 1 vs 1 na pięści - as się przyda.