Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pustynny Piasek !

czarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o misje z piaskiem u kogo ona jest bo podobno się kd +3 lub +4 losowo dostaje proszę o pomoc

Czarny chleb i kawa

Opublikowano

Jest to misja na 53lvl u kolesia Yonah musisz przynieść : krew małpy, 1-kryształ (rude) i pustynny piasek ;]

Opublikowano

Piasek z zawadiaków dropi a krew chyba z małp ( nie wiem jak one się nazywają ) w trudnym lochu małp leci ale nie jestem pewnien ;]

Opublikowano

zal dzieci cebuli " pliss " sami chca a sie nie podziela skurwiele

chodzi o tofika jak by co xD

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
zal dzieci cebuli " pliss " sami chca a sie nie podziela skurwiele

chodzi o tofika jak by co xD

Po 1 primo sram na Ciebie i na Cebule...

Po 2 primo zal to jest jak sie krowa zesra do studni...

Po 3 ultimo.. ja tym kurva zarazbialem na lognjuyt2 :/ i po co nooby maja to znac. :/ (sami chca a sie nie podziela skurwiele /// ja to znalem i sie kur.. ni podziele... sam sobie zrob misje all i zobaczyc.. takich ludzi jak ty hmm... masz szczescie ze cie ni znam... bo bym ci sie odlal do kadluba

Sam zes pewnie jego dziecko... jak juz pow. sram na ciebie..

Opublikowano
no i po co to piszecie... zaraz all bb miala to... :/ plis skasujcie to.. :/

Człowieku jesteś kolejnym dzieckiem neo.... Wiesz może o tym że w metina grają też ci co dopiero zaczynają ?? może to dolecieć do twojego bezmózgu ??? a te wszystkie prima wsadz sobie w dupe zasrany 5-latku to forum nie jest dla takich pieprzony skąpców którzy niechcą się podzielić z innymi -.- odejdź precz z tego forum zakało społeczeństwa !

obrazeksnuffmt2.jpg

Zapraszam na SnuffMT2 !! Nowy prywatny serwer MT2 !!

Opublikowano

taa... zakala to mozesz byc ty... i bede sobie pisal jak mi sie chce... a co mnie to obchodzi ze sa nowi ?? ja kiedys tez bylem nowy... i jakos sam do wszystkie dochodzilem...

mowisz dzielic sie.. hmm,, tak jak twoj kumpel cybuch nowymi privkami ?? i potem sa lagi... ze kur.. te neo GM od noobow wyzywaja i go kurvuja .. ? tos pojechall...

• Dodaj nową pozycję...