Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Brand- nowe specjalizacje

adambuszelen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie strony ze specjalizacjami zostały pozmieniane i są nowe specki w które można dać pkt. Ja gram brandem, mam 18lvl i nie wiem jak je rozdać tak aby dobrze mi się grało nim. Moglibyście napisać?

Opublikowano

przyłączam się do pytanie jako, że też gram brandem ale potrzebuje też do ashe oraz fidla :)

Proszę o pomoc oczywiście poleci LIKE :)

Opublikowano

Surki, pomału mnie zaczynasz fascynować tym rozdaniem masterek ^^

A teraz dam coś od siebie, nie zdążyłem przetestować.

masteryu.jpg

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

po co ten gold? kazdy ogarniety gracz bedzie gral z toba z dystansem jak zauwazy ze masz lepsze itemy na start, a to ze nie dales w ten ostatni czar co cd zmniejsza to boskosc sama w sobie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Mi akurat to nie potrzebne. Robię dmg, zgarniam killa lub więcej i moja rola się na tym kończy.

Co do golda, to wiesz, że dzięki temu mogę kupić potka więcej ? Jak dla mnie to dużo.

W sumie to masterek surkiego nawet można używać, więcej AP/ Penetracji.

Cd to i tak shit.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

ta shit ja juz nie raz mialem taka akcje,ze sec do skilla brakowalo a bym zgarnal killa czy zestunowal zeby uciec, a tak w ogole to nie masz nic dane w to zeby buffy byly dluzsze a to tez wazne,moze nie tak bardzo na brandzie ale wazne ogolnie na magow.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jak już pisałem, nie używałem tych masterek, ale tak sobie wymyśliłem.

Buff bardziej się przyda na junglerze.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

20 bo reszta to marnostrastwo, a i tak trzeba 2 punkty marnować na useless dmg bo źle ogarneli masterki

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

21/0/9 z flat ap i ap. z wszystkimi runami+surge kassadinem bijesz 200 siema siema.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...