Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablety w T-mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Zastanawiam się nad kupnem mobilnego internetu w zestawie z tabletem w taryfie za 99 złotych w T-mobile.

Upatrzyłem sobie 3 tablety mianowicie:

Samsung Galaxy Tab 10.1 (koszt 99 złotych miesięcznie + 99 złotych dopłaty za tablet)

Acer Iconia (koszt 99 złotych miesięcznie + 1 złoty dopłaty za tablet)

oraz Motorola Xoom (koszt 99 złotych miesięcznie + 99 złotych dopłaty za tablet)

Szukam tableta najbardziej przystosowanego do celów rekreacyjnych (surfowanie po necie, długość działania, słuchanie muzyki, prędkość działania itp.). Tutaj nasuwa się moje pytanie do osób znających się na tym. Który z tych tabletów najbardziej odpowiada tym wymaganiom? Jeśli ktoś ma któryś z tych tabletów może także napisać jak się sprawuje. Za pomoc polecą lubiejki.

@Edit

Jeśli będziecie wypisywać nazwy tabletów prosiłbym byście napisali także, czym się wyróżnia spośród reszty.

Chwilowo:

Samsung: 3

Acer: 0

Motorola: 0

Edytowane przez KozakMaslak

qsHVsoT.png

Opublikowano

W takim razie jeden głos na galaxy. Dzięki za odpowiedź, poczekam aż toś jeszcze się wypowie.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nie bierz internetu w T-Mobile... Raz blueconnect mi nie nie załączył i mi.ok 150 zł zjadło całe szczęście pieniądze odzyskałem. A teraz chyba powtórka z rozrywki będzie, a że internet mobilny to jeden pies, więc.uważaj na rachunek. I z doświadczenia mojego kolegi wiem, że nawet w mieście zbyt szybko nie działa. Co do tabletu to jak @up, od razu widać że mądry jest ;p

Opublikowano

Jednak oferta T-mobile najbardziej przypadła mi do gustu. Jakoś ten internet przeżyję. Więc wybiorę samsunga. Dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć.

qsHVsoT.png