Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] WarRock International

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem zrobić temat, w którym możecie się swobodnie wypowiadać na temat Międzynarodowej wersji WarRock'a. Możecie napisać co powinni dodać itd. Oczywiście, każdy post który nie będzie na temat = raport, co się równa z warnem ; )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

yy... no to tak :

zmienic anty haka... pkb ... albo cos (blackcipher by ogarnął cziterów) ... wkońcu wydać warrock 2 ....

zmienic serverownie... (dużo laggerów)

dodawać wiecej promocji na g1 oraz dodać kilka broni dla premek jak i również dla normalnych graczy...

dodać wiecej map...

wiecej eventów...

no i reszte chyba userzy dośpiewają (kto lubi to niech da like^^)

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Nie wiem po co ten temat, skoro do "Międzynarodowej" wersji warrocka jest główny dział warrock i tam też można przecież się wypowiadać, gdy ktoś zadał pytanie, że czegoś nie wie.. Jak dla mnie to zbędne, ale nie wiem jak inny :)

Opublikowano

Jak dla mnie temat nie wypali. Może przez pare dni będą spamili o hackerach, że G1 powinno się za nich wziąść, co oni by zrobili itd.

Ale po tych paru dniach będzie koniec. Ja nie daje szans na przetrwanie temu tematowi, ale to temat taki sam jak inny więc poczekamy, zobaczymy : )

1393461645-U349224.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...