Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Da się zachować 5-shot case?

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skończyłem robić dzisiaj tablice z numerkami i mam teraz pytanie: czy da się w jakiś sposób zachować 5shot case które dostanie jutro po ukończeniu zadań.

Bo jak je otworze to będzie mi po raz kolejny losowało numer (a tego nie chce - wszystkie już zebrałem).

Da się coś z tym zrobić ? :)

@dzieki za odpowiedzi, może spróbuje trochę lagiem je pootwierać :P

Hejo

Opublikowano

Ale ja dzisiaj żałuję, po pierwszej edycji 5-shota miałem jeszcze w inbox 30 skrzynek, a ja zamiast je sobie zostawić pootwierałem je, bo myślałem że już mi na stałe w inbox zostaną i nie będę mógł ich z tamtąd usunąć, no ale trudno, ja mam nadzieję że w następnym 5-shocie będzie tak jak po staremu i będzie dostawać się skrzynki za zakup kluczy, według mnie to chyba lepiej, ja w tej edycji ponad 50 shotów wystrzeliłem, a nadal 10 pól mam pustych, uff ale się rozpisałem :) .

Opublikowano (edytowane)

W tamtej edycji sie dalo. A teraz pisze expired czy cos takiego, czyli ze masz 24h na wykorzystanie tych strzalow. Skoro juz zrobiles tablice cala to nawet nie musisz robic misji

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png