Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was szczere pytanie, czy...

zacznę od tego:

Moj typ pamięci to DDR2 SDRAM i mam do was pytanie.. czy:

-Można kupić pamięć ram 2GB w jednej kości?(jezeli nie wiecie o co chodzi to wytlumacze pod postem)

-Ile może kosztować 2GB ram(jedna kość)DDR2 SDRAM?

Proszę o szczere wypowiedzi, iż chcę dokupić 2GB ram... i nie wiem czy można ją kupić w jednej kości czy trzeba osobno czyli 1GB i 1GB RAM(osobne kości) i ile może kosztować 2GB ram w jednej kości

pozdrawiam.

Opublikowano

Po pierwsze to napisz jaki masz system bo może nawet tylko ci nie wejdzie do kompa, ile chciał być łączie z tymi dokupionymi 2GB

@edit A cena hmm na allegro nic nie znalazłem... albo nie umiem korzystać z wyszukiwarki ale myślę że 2GB to tak od 80 zł w górę albo i taniej..... to wszytko zależy od taktowania i od Firmy

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano (edytowane)

System? Windows 7 Ultimate 64 Bity.(64b)

@EDIT.. ale.. czy 2GB mogę kupić w jednej kości.. WIESZ O CO MI CHODZI?

Edytowane przez Carlos_
Opublikowano

łooooooooooo człowieku to nawet tyle ci do kompa nie wejdzie bo ta wersja Windows'a obsługuje do 192GB pamięci RAM to spokojnie możesz dokupić więcej......

PS: Oryginał ?? Jak tak to ile dałeś bo ja jestem zainteresowany bo mam teraz 7 home premium

@UP Tak możesz a dlaczego by nie ??????

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up

CHCIALEM SIĘ ZAPYTAĆ CZY WGL. SĄ TAKIE RAMY +2GB w JEDNEJ KOSCI :))

PS. windowsa mam z płyty(pirata) ale są programy iż mozna zaktualizować go tzw. do oryginala(ja tak zrobiłem).. moj wojek dzis kupil tego windowsa za 349 ZŁ.

PS. thx ! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...