Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lecą HRS POMOCY!?

oragot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie gdzie lecą hrs na innych forach piszą że hrabina itd. ale mi z tych miejsc lecą tylko IST,UM,MAL,PUL ale nigdy nie poleciał mi HR. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Dawno nie grałem , ale zapraszam na ubertristram , jednak potrzebny jest full dobry squad , poza tym jak będziesz leciał długo na balla to pociśniesz , ale to już prędzej na jakimś bocie.

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Mam bota ale też nic żadnych hrs chodzi mi on na: baala, mefa, summonera, hrabine, nihlathaka,pindla Są jeszcze jakies miejsca gdzie większa szansa na hrs???

Opublikowano

ojj , to masz problem , ja pamiętam z 3 laddery temu grałem ostatni raz hammerem full lvl. Ale ja innego wyjścia nie widzę niż UberTristram. I nie polecam używania botów , szczególnie gdy ci nic nie dropi bo coś takiego ci wykryją w najbliższym czasie , oni wykrywają nowe dllki , 3 kumpli dostało bana bez odwołania na cdkeya , więc pomyśl ;)

Tak , jak wyżej wspomniałem UberTristram w dobrym teamie (High Levele muszą być) paru hammerów , sor na lód , ogień i z 3 assasiny.

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...