Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem kakao14 i chciałbym was zapytać czy może ktoś udostępnić minecraft z mo'creatures obojętnie jaka wersja mc bo jak ja wgrywam to zawsze mam czarny obraz

Jeśli pomogłem daj + ;)

Opublikowano

Piractwo nie dozwolone na forum..

Masz dobrego mod-loadera? (aktualna wersje)

Usunales folder Meta-INF z minecraft.jar?

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

pooglądaj kilka tutków na YT jak to zainstalować, bo tutaj nikt ci nie udostępni plików do MC, bo licencja MOJANG'a zabrania udostępniania plików, no i też fakt, że MPC tego też nie popiera, tak więc ściągaj mody i wklejaj, nic trudnego

mod loader, audio mod i guiAPI do minecraft.jar (tylko pamiętaj żeby usunąć META-INF) i z mo' creatures z folderu rescoures wklejasz folder mod z plikami dźwieków do folderu rescoures w .minecraft/rescoures a spakowany plik MoCreatures wklejasz do folderu Mods w .minecraft, jak nie masz tego folderu to po prostu zrób

Opublikowano (edytowane)

Mam dobrego modloadera guiApi też no audio mod też jest dobry ale ściągałem parę mo creatures i nic wielkie jajco instalowałem na wszelki sposoby i nic

EDIT#

no i META-INF też usunełem a tak samo mi nie działą mod clay solider

Edytowane przez Kakao14

Jeśli pomogłem daj + ;)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

tutaj masz plik mo' creatures, folder mod wklejasz do rescoures (ale w folderze .minecraft, nie do pliku minecraft.jar) a MoCreatures do folderu Mods w .minecraft czyli .minecraft/mods/MoCreatures

skan za chwilke dam bo virustotal ostatnio głupieje, jak nie zadziała stronka to wrzucę skan antywirusa