Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z którym borykam się już od dłuższego czasu. Chodzi o to, że podczas normalnej rozgrywki w league of legends, gra się wyłącza.

W tray'u jest mała ikonka riota. Po kliknięciu na nią pokazuje się okienko w którym pisze : "Gra w toku ...". Niestety nic nie da się kliknąć i musze wyłączyć proces league of legends i włączyć od nowa.

Jeżeli umiecie mi pomóc to bardzo bym o to prosił. Na jedną rozgrywkę zazwyczaj przypada ok.10 wyjść z gry.

Z góry dziękuję.

\

Opublikowano

Wyłącza się.

Antyvira nie mam. Nawet po formacie tak mi się dzieje.

Mam wyłączyć zapore systemu ?

\

Opublikowano

Jestem świeżo po formacie wszystkich partycji. Zainstalowałem lol'a i zobaczymy czy to pomogło. Jutro napisze czy błąd nadal występuje czy też nie.

\

Opublikowano

Może masz problem z internetem(dostawcą) u mnie gdy zmieniali coś u siebie to blokowali kilka portów i przez to wybijało mnie z lol'a ale po tym jak skończyli internet działał lepiej niż wcześniej więc może oni coś poprawiają

Opublikowano (edytowane)

Niestety to nic nie dało gdyż nadal mnie wyrzuca. W ciągu 1 meczu wyrzuciło mnie 6 razy, a mecz trwał 34 minuty.

Zrobiłem ss tego okienka :

http://img23.otofotk.../jl408_blad.jpg

Mam internet z Neti, 6 Mb. Ja ten błąd mam już jakiś tydzień. Czy tak długo mogło by im zająć jakaś naprawa czy zmiana ?

Edytowane przez anemik96

\

Opublikowano (edytowane)

Czyli nie ma możliwości naprawienia tego ?

Dodałem lola jako wyjątek dla zapory sieciowej, ale to nadal nic nie daje

#edit

Problem rozwiązany.

Napisałem do supportu lol'a. Powiedzieli mi że mam problemy z łączem. Pozmieniałem ustawienia IPv4 i jak narazie jest dobrze.

Edytowane przez anemik96

\