Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam dylemat co zrobić...

Posiadam konto 37lv woj, body na serverze Monolit. Podam wam dane o koncie, a Wy mi powiedzcie to najlepiej zrobić(np. czy łowić, żeby mieć kase na eq, dropić, bić metki itp. Co kupić)

A więc:

Postać: Wojownik

Profesja: Body(aura M1)

Lv: 37(i 70% więc chwila expienia i 38)

Lv konia: 1 (i 2 medale jak narazie)

Eq: Fms+9 sr 18%, um -5, kd śmierci +3 i spalony slot, Tygrya +9, bojowa+6, żelek+4, Ebo+4, złoty naszyjnik+5, skórzane kozaki+3(+30PE), miedziana bransoleta+4.

Do tego posiadam 140kk i kilka rzeczy na sprzedasz, co da okolo 160-200kk.

Za wszelkie sensowne odpowiedzi będą nagrody ;)

Opublikowano (edytowane)

Gdybym znalazł się na twoim miejscu biłbym metki. I na nich wbijał powoli lvl, No i boja zrób. Nie wiem kupić hm.. może ebo +9 ; D

Edytowane przez Xaaze
Opublikowano

Hmm na twoim miejscu szybko bym zrobił bojowca.

Aktualnie rozwalaj metki w m2 może coś sensownego dropnie , sellniesz drop zakup ribka dobrego zrób boja i kasa sama płynie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

a masz moze jakies jeszcze 1 konto +30? kop rudy jezeli ich cena jest u was na serwie wysoka u mnie 40kk za ebonit i łzy kolega w dzień kopania na 2 konta zarobił na fms+9 sr 31 kd expa+4 ;D

a jak nie to metki w m2 ale tu duzo nie zarobisz bo przez caly dzien nawalania dropnie ci x1 kd+4? i to zeby bylo jakies wartosciowe... a na ku za bardzo nie zarobisz bo teraz jedynie te droższe to aura...

łowienie? nikt teraz malzy nie kupuje bo byl ten event z różdżkami i kazdy nadropal se perel

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...