Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film... WTF ? problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Na początku po#####em Transformes 3 , niby z napisami i z tłumaczem Polskim ... nie ma ani napisów ani tłumaczenia , leci sama angielska mowa.

Okey kupiłem Transformers 3 za 100 zł , odpalam i niema ani głosu ( Polskiego ) ani napisów ( ustawiałem kilka razy ) i leci mowa po angielsku ...

Można wiedzieć co się stało ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

załącz sobie, w menu na pewno jest opcja i nie ustawiaj dts albo przestrzennego 5.1 tylko zwykłe stereo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś Oryginalną Płytkę i pisze "Lektor PL" i wkładasz ją do

Odtwarzacza DVD i język jest angielski, to zgłoś do reklamacji ;]

Ostatecznie spróbuj na DVD [Na telewizorze] bo może na kompie masz coś pomieszane..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Więc tak , próbuję uruchomić znów film , teraz nic mi nie wyskakuje ( nie włącza sie sam film ) okey odpalam mój komputer .... i wyskakuje mi 146 plików , próbuję odpalić ten 1 i wyskakuje że Windows Media Player nie może otworzyć pliku .BUP .. ;x

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie pobieraj allplayera bo to shit... z platnymi kodekami -.-. Taka prawda bo sam kiedys go miałem i jak wyskoczyło mi okienko bym wysłał sms by otrzymać kod na płatne kodeki dla filmu to wybaczcie, ale nie jestem naiwniakiem by płacić za coś co jest za darmo.

Ja polecam :

- Bestplayer

- VLC

- Splash Lite

Pakiet kodeków :

- K-Lite Mega Codec Pack 7.9.0 Full

jqeuR.png

Opublikowano

Ale można wiedzieć jak spakować te 146 pliczków w jedną całość jak przy innych oryginalnych filmach ? biorę Fast and Furious przed media player i od razu odczytuje... ale transformers orginal i N&e wgl nie da się odpalić...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

a po co, normalnie wkładasz i w WMP dajesz odtwórz DVD wskazując napęd

zresztą filmy są w VOB , IFO zawierające informacje sterujące odtwarzaniem w których miejscach zaczynają się rozdziały, gdzie znajduje się dana ścieżka dźwiękowa itp) , a BUB to kopia IFO

jeśli nie działa nie masz jakiś kodeków do DVD , inne plajerki świetnie sobie rodzą też z takimi filmami na DVD

spróbuj Media Center uruchomić i dopiero wybrać opcje DVD albo tylko włożyć płytkę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png