Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bonusswitcher - Pytanie i problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej;)

Próbuję odpalić tego BS'a :

http://www.mpcforum.pl/topic/340596-dl-bonusswitcher-by-padmak-152/page__fromsearch__1

Serw( Diamond )

" Wstrzyknij Bonusswitcher by Padmak ? v1.5.2 ... " okey i wyskakuje taki komunikat :

08522845869013406749.png

Pobrałem ten .dll i cały czas to wyskakuje ! proszę o pomoc.

*Jeśli nie to proszę o link do innego Bs'a

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Pobierz plik MSVCR100.dll

To jest ukryta treść, proszę

Jak cos to musisz kliknac download zipfile. A jak wyskoczy Ci taki sam blad tylko, ze z innym plikiem to poprostu go pobierz. Jesli nadal nie pomoze to moge wrzucic na jakiegos hosta mojego bs'a ze wszystkimi plikami ;)

Opublikowano

Teraz takie coś wyskakuje :

37378796108464156367.png

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

UP, dzięki masz plusa ;) niby coś pomogło już pokazuje mi że mogę ustawiać bony itp, daje rodzaj serwa 2010 2 ( diamond ) ustawiam bony i daje start po czym wyłącza się ta ikonka z bonami itp x'x

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

UP, niestety dalej nie pomogło , a odpalać metina przez moda czy normalnie ?

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Zaraz normlanie mnie trafi ! jutro wszystko od nowa pobieram ehh ;x gdy próbuję włączyć clienta to wyskakuje " Patch program already started "... jutro napiszę gdy zainstaluje all od nowa.

narutotagkopia.jpg