Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak szybko zarobić kredyty w DarkOrbit na bocie

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :P

Jest to mój 1 tut. Przejdę do rzeczy :)

Dzisiaj przekażę wam mój sposób na bocenie :)

Więc tak, potrzebujemy:

Lenova z conajmiej 5-6lf3

I 4 flaxy :D

Więc tak sposób polega na tym że włączamy bota na mapach x3/x4 (ja go używałem na x3) i bocimy na alienach. Co jakiś czas lookamy na jakim poziomie są flaxy. Jeśli są na 6 sprzedajemy je i kupujemy kolejne 4. Robimy tak cały czas. Po 1 dniu takiego bocenia myśle że conajmiej 30mln kredek będzie (jak ma się prawie FE to 50mln dziennie da się wyciągnąć) Dzięki temu można zrobić FE ja ją zrobiłem w 3 tyg codziennego bocenia 12h (bez skylabu) A ze skylabem myślę że szybciej. Sposób bocenia na początek wydaje mi się dobry i nie trzeba wpisywać kodów żeby czegoś się dorobić bo wpisywanie co 5min kodów na bocie jest trochć męczące ;/ Plusy bocenia takiego są następujące:

-Zarabiamy kredki a przy okazji pd uri powache i range :)

Więc to na tyle mam nadzieję że będziecie wyrozumiali bo to 1 tut i mam nadzieję że nie ostatni ;D

Opublikowano

Jest jeden problem, na x-3, x-4 lata dużo wrogów, rozpoczniesz bocenie i po tobie, naprawisz, stracisz 500 uri, a w kilka sekund 500 uri nie zarobisz...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie krytykowac bo to super metoda sam leonkiem poczatkujacym po 40 baniek zgarniam na dzien dadatkowo mam klan i codzien staram sie kredki bugowac, nie zawsze wychodzi ale jest na plus i szybko kredki przybywaja a dodatkowo rosnie ciagle lvl konta i uri na takie rzeczy jak pp i peta oraz inne pierdoly za uri bo wsio inne kupie na licytacji za kredki bo mnie bedzie na to stac :) jak ktos ma lepszy sposob na szybsze rozwijanie konta nie liczac skrzynek na ktore jest captcha niech pisze:) bo watpie

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...