Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak brat z holandii przywiózł mi komputer ale jest jakiś dziwny i chyba się coś popsuło znaczy gry i wszystko działa normalnie.

Więc, możliwe żeby komputer działał bez zasilacza bo wogóle go nie słychać i w obudowie są rurki z jakimś niebieskim czymś co to może być i czy trzeba będzie dać komputer do naprawy ? Jak uruchomie go to wogóle nie słychać że chodzi pleas help me !! :unsure:

Opublikowano

Te rurki z niebieskim czymś to Chłodzenie cieczą.

Zasilacz również może być bardzo nowoczesny i i go nie słychać, lub wiatraczek w nim nie działa, ale to mało prawdopodobne.

Podaj specyfikacje komputera ( chłodzenie cieczą? no no no... Swietna robota :D )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Wooo, niezła maszyna z czego widzę chłodzona cieczą, po prostu gdy nie ma wiatraczków nie słychać buczenia i innych dźwięków, zasilacz też pewnie z wyższej półki skoro go nie słychać, no i dysk twardy wyciszony też musi być bo to on daje tak naprawdę najgłośniejszy dźwięk jeżeli jest słabszej firmy, starszy model

Opublikowano

ee Ale w czym masz problem że go nie słychać... xD xD Ja bym sie cieszył mnie nie raz denerwuje jak buczy.... I to jeszcze chłodzony cieczą no no :rolleyes: :rolleyes: Sam chciał bym mieć taki :D :D :D

Raczej problemu nie ma także można zamknąć ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

no dajcie spokój, chłopak chciał się tylko pochwalić

zresztą ciche zasilacze też są , tak samo jak radiatory na procesor , mam w swoim płytki z ogniwa peltiera i zero wentylatorków

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A po jakiego *uja LC do jakiegos gowienka. Jaki szacun ? LOL? Tozto pewnie na C2D i jakis GTX 250 xD. Pewnie i tak tempy takie jak na BOX`ie. Wole dobry air niz cienkie lc