Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tiaa..to kolejny temat z serii "doradźcie mi bo qwa nie wiem".

Szukam jakiegoś dobrego telefonu do 200 zł. No, max 230. Będę kupował na allegro. Najlepiej żeby nie rozwalił się po tygodniu, miał dobry aparat, dobrze odtwarzał dźwięk i miał bluetooth ^^

Znacie jakiś pasujący?

Opublikowano

Z używanych to znalazłbyś w tej cenie SE k750 albo Nokie 3110 Classic

Z nowych to imo najlepszy będzie SE T280i

Ogólnie w tej cenie ciężko coś wybrać, do 300zł już by lepiej było : )

Opublikowano

Ja mam SE k800i i jestem b. zadowolony jak na tą cene. Jak nie rzucasz nim o ścianie i nie napierdalasz joystickiem jak młotkiem to spokojnie Ci wystarczy ; )

Tylko jeśli chciałbys słuchać muzyki to polecam słuchawki z serii W, bo te dołączone do k800 ssą

@Down

Ten jest akurat używany+to aukcja z licytacją ;p

Opublikowano

Również mam k800i (; i jestem zadowolony xD on przetrwał wszystko x) aparat ma zajebisty muzyka troszke gorzej nie to co walkman ale zawsze coś ;x a słuchawki od sony ericssona to takie gówno, że masakra ;s jedna słuchawka krótsza od drugiej bo trzeba tym gównem podczepiać do koszulki idz w chuy xD raz na jakiś czas wyczyszcze dżojstik xD i git. Jak najbardziej polecam x]

Opublikowano

Wiem, że pełno oszustów i dlatego szukam czegoś koło Wrocławia żeby samemu odebrać :)

Opublikowano

Ja kupiłem z allegro za 170 zł k800i i jestem cholernie zadowolony co prawda telefon sprzedałem po tygodniu bo jakimś cudem wylicytowałem k850i za 230 zł ;p i gościu mi sprzedał:D

notoacta250.png

Opublikowano

to licytuj :P

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Nie będzie licytacji D: telefon sprzedany ^^. Dobra, zdecydowałem się na k800i, więc można zamknąć.

Opublikowano

sry ,że to piszę,ale nie mogę się postrzymać...

Polecam taki telefon:http://www.allegro.pl/item688946875_nowy_samsung_j700_zabrze_gliwice_bytom_sklepy.html

mam ten już od 1.5 roku i jestem szczęscliwy;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...