Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim polecacie mi grać w Team Fortress 2 i Dla czego

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę klase którą będzie mi sie wygodnie grało i jest dobra :)

ps. nie piszcie mi że mam grać tym kto mi przypadnie do gustu tylko poprostu napiszcie jaka klasa i dla czego

-- scout jest dziwny bo nie moge go ogarnąć jakoś szybko mi lata ekran i wszystko sie szybko dzieje ;/ dziwny jesli nauczy mnie ktos grać skautem to dam + czy coś takiego :D ale z ekranem to chodzi mi oto jak kogoś atakuje itp,

Opublikowano

Scout - szubki mało hp

Sold - wolny, zadaje duzy dmg

pyro - krótki dystans

demo - fajne bronie, wszechstronny

gruby - duużo hp, duży dmg, bardzo wolny

inżynier - dużo możliwości i zwykle dużo punktów działkiem

med - dla "dobrych kumpli" - samemu mało punktów, z grubym mieszanka doskonała

snip - dystans

spy - cichy zabójca, niewidzialny

Zbieram plusy + ;)

76561198017918268.png

Opublikowano

spy - dobrze się nim gra ponieważ można być nie widzalnym i zamienia się w przeciwników.

grubas- nieźle się nim idze na koks'a

inżynier- Dobrze nadaje się do obrony.

Sniper- Nadaje się do walki wręcz i na odległość(dobra broń łuk).

Tyle z mojej strony jak chcesz to rzuć Lubię to!

xcdhv.png

super sygna by babycham

Opublikowano
-- scout jest dziwny bo nie moge go ogarnąć jakoś szybko mi lata i wszystko sie szybko dzieje ;/ dziwny jesli nauczy mnie ktos grać skautem to dam + czy coś takiego

Ćwicz orientacje, graj na serwerach z mapami do treningów, praktyka czyni mistrza ;)

Ja na początek polecam granie pyro, grubym, klasy są proste do opanowania a podczas gry wyłapiesz inne szczegóły.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/236381-opis-postaci-tf2/

Poczytaj sobie ; )

Ja osobiście polecam szpiega, snajpera i scouta. Moje ukochane klasy, którymi mi się najlepiej gra.

Opublikowano

Wszystko zalezy od mapy i trybu. Wiadomo nie pojdziesz ze spy pchac wagonu lub z heavym brac intel. Musisz po prostu sie dopasowac i zdobyc pare lepszych broni bo wiadomo standardowe- shit, ale nie wszystkie.

[link=
Opublikowano

Wszytko zależy od ciebie .. Zależy w której klasie się najlepiej sprawujesz . np. Jeśli lubisz zabijać masy przeciwników to Gruby, a jak wali Headshoty to Snajper... Popróbuj zagraj każda z klas ; )

Opublikowano

Wszystko zalezy od mapy i trybu. Wiadomo nie pojdziesz ze spy pchac wagonu lub z heavym brac intel. Musisz po prostu sie dopasowac i zdobyc pare lepszych broni bo wiadomo standardowe- shit, ale nie wszystkie.

Według mnie standardowe bronie są najlepsze. Zresztą wszystko zależy od tego jaką taktykę się obierze ;)

Opublikowano

Ja osobiście gram najwiecej teraz żolnieżem, z czarną skrzynka + sztandarem chwały + wyrównywaczem. - Sztandar chwaly jak jest na maxa to pozwala na mini-krytki, a czarna skrzynka dodaje mi hp(15hp za trafienie w 1 goscia, czyli jakbys trafil w 30 graczy to bys dostal 450 :P) wiec tym sztandarem chwaly gdy mam go aktywnego i widze mase graczy przy jednym punkcie, to odpalam ile wlezie i sie nadaje na ostrzal ( przeciez i tak mi hp sie dodaje - jak trafiam duzą ilosc graczy to caly czas hp mam na maxa praktycznie) i zwykle trafi mi sie losowy krytyk, i wszyscy tam padają. :) - to tyle, polecam żołnierza z takim stuffem jakim ja mam.

Opublikowano

Ja ci polecam Skauta . Dlaczego ? to czytaj :

-Szybki

-Jak masz siłe natury to jedziesz innych jak chcesz.

-Jak widzisz grubego szukasz drogi od tyłu do niego i nie ma szans

-Pyro nie podejdzie

-Snajperowi najtrudniej go trafić

-Jest najlepszy na przejmowanie dokumentów

-Na przepychaniu bomby , eliminuje wrogów jak chce.

Jeżeli się zdecydowałeś to polece ci taki zestaw broni :

Strzelba : Siła natury

Pistolet : Skrzydłowy

Pałka : Cukrowa laska (przetrwanie) , Ta pałka co piłką może strzelać (atak)

2rm8gvt.jpg
Opublikowano

Dla mnie najlepsze klasy to żołnierz i demoman ale tylko wtedy gdy w drużynie masze medyka.Uzbrojenie jedynie standardowe bo tylko standardem da sie dla mnie grac.Możesz pograć tez medykiem jak ograniesz to będziesz bardzo pożyteczny dla drużny, ale jeśli chcesz grać w tf2 dłużej to graj żołnierzem lub demomenem.Jest też skaut ale to klasa którą opanować mogą jedynie już gracze z troche wiekszym stażem

Opublikowano

Wiesz to też zależy od mapy na mapy z ładunkiem polecam Demo

Na obrone ładunku Heavy albo Solidera + Medyk

Na Punkty Kontrolne Polecam ci Scouta

Na takie Kampienie to Sniper i Inżynier

Na Inne Mapy Pyro lub Spy

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Ćwicz orientacje, graj na serwerach z mapami do treningów, praktyka czyni mistrza ;)

Ja na początek polecam granie pyro, grubym, klasy są proste do opanowania a podczas gry wyłapiesz inne szczegóły.

Pyro jest prosty do opanowania?

Chyba jeśli bierzesz backburnera i "praktykujesz w+m1" :/.

@topic

Graj czym chcesz, nie które mapy są dostosowane do nie których klas.

Po prostu wybierz czym Ci się najlepiej gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...