Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyzby ochrona przed fb juz nie mozliwa?

Kakamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz z tego co widze duzo osob lapie banny za fishbota dosc szybko,czyz to oznacza ze akurat na fb sa nie szczelne hsy lub jak ktos radzi sobie bez banna prosilbym o pomoc info,jak zrobic hsa czy kolejnosc instalowania metka>aktualizacja>mod>hs to prawidlowa kolejnosc?

Opublikowano

Dokladnie hs nie chroni cie w 100% bo może do cb gm napisać a ty nie odpasujesz i juz ban albo cie ktos zgłosi i również ban

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Powiem ci na moim przykładzie nawalałem na fb miesiąc:D nic bana ani nic xD ale raz na noc zostawiłem i o 2 rano sprawdzałem a bylem w m2 chunjo na jeziorku :D i ciach wylogowało ban :) perm :) ...

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

oho znalezli sie eksperci "tam gdzie duzo ludzi". moze i rzadko GM idzie np na ch2 i kolo m1 do rybaka bo niby duzo ludzi ale to wlasnie sa problemy.

1 problem to ze ci ludzie beda pisac do cb nie bedziesz odpowiadal to na wolnym pojdziesz na srodek mapy :)

2 problem to beda pisac, nie bedziesz odpisywal i cie nakabluja i wtedy to Cie GM sprawdzi i papa

wiec nie radze tam gdzie duzo ludzi bo lowie od kilku miechow i tam w tym samym dniu dostaje banika a jak pojde "gdzies" indziej to wytrzymuje troche konto, ale teraz to juz nie ma dobrej blokady przed fb. wystawiam fb i po polowie dnia juz konta blokniete, bo hs oczywiscie dzialac dziala chroni przed banem za waithacka,moda itp tez nie w 100% ale chroni zas fb wogole juz nie chroni i sprawdzilem to i wiem na 100% : ]

a co mnie rozwalilo jak autor wstawil fb erpel 4.1 ten najnowszy i pisze ze mozna lowic na oryginalnym metku. wiec sprawdzilem i to ale patrze errorlog i juz pisze lokalizacje i kiedy wlaczalo sie fb :) i jak tu niby bana nie dostac?

jedynie teraz ratuje em2 na ktorym jade i nie blokujesz hsa nawet i zarywasz tylko i wylacznie bana jak ktos cie podkabluje no ale wiadomo em2=wydawanie pieniedzy

Opublikowano

Nareszcie będzie można normalnie zagrać niech zbanują wszystkich co jadą na fb i nie umieją zarobić, nie potrafisz grać i zarobić to nie graj...

Opublikowano

Ch 3 lub 4

Najlepiej m2

najlepiej ch2 dla tego iz jak tkos siedzi tam to tylko na sklepach bo sa zazwyczaj lagi jak ktos ma slabego neta awbijanie 20lv na ch2 jest naprawde zadkoscia;]

;]

Opublikowano

oho znalezli sie eksperci "tam gdzie duzo ludzi". moze i rzadko GM idzie np na ch2 i kolo m1 do rybaka bo niby duzo ludzi ale to wlasnie sa problemy.

1 problem to ze ci ludzie beda pisac do cb nie bedziesz odpowiadal to na wolnym pojdziesz na srodek mapy :)

2 problem to beda pisac, nie bedziesz odpisywal i cie nakabluja i wtedy to Cie GM sprawdzi i papa

wiec nie radze tam gdzie duzo ludzi bo lowie od kilku miechow i tam w tym samym dniu dostaje banika a jak pojde "gdzies" indziej to wytrzymuje troche konto, ale teraz to juz nie ma dobrej blokady przed fb. wystawiam fb i po polowie dnia juz konta blokniete, bo hs oczywiscie dzialac dziala chroni przed banem za waithacka,moda itp tez nie w 100% ale chroni zas fb wogole juz nie chroni i sprawdzilem to i wiem na 100% : ]

a co mnie rozwalilo jak autor wstawil fb erpel 4.1 ten najnowszy i pisze ze mozna lowic na oryginalnym metku. wiec sprawdzilem i to ale patrze errorlog i juz pisze lokalizacje i kiedy wlaczalo sie fb :) i jak tu niby bana nie dostac?

jedynie teraz ratuje em2 na ktorym jade i nie blokujesz hsa nawet i zarywasz tylko i wylacznie bana jak ktos cie podkabluje no ale wiadomo em2=wydawanie pieniedzy

Pszepraszam ale ja tak lowilem przez 3 miesiace i bana nie wylapalem wiec ogarnij system jak nie wiesz to sie nie odzywaj. Dalej tak łowie poprostu od czasu do czasu wbic trzeba a jak dostawiacie kompa na tydzien to potem sie nie dziwcie ze bany lapiecie.

Opublikowano

Pszepraszam ale ja tak lowilem przez 3 miesiace i bana nie wylapalem wiec ogarnij system jak nie wiesz to sie nie odzywaj. Dalej tak łowie poprostu od czasu do czasu wbic trzeba a jak dostawiacie kompa na tydzien to potem sie nie dziwcie ze bany lapiecie.

wiec lowisz tymi samymi postaciami od 3 miesiecy az do dzis to ile lowisz 3h dziennie? bo jak caly dzien to sory ale nie wierze :)

od czasu do czasu wbic trzeba wow to moze zostawiasz na caly dzien a jestes jasnowidzem i wbijasz kiedy GM jest obok Cb dobry jestes :D

Opublikowano

ja zawsze pilnowalem czy GM nie pisze bo mi sie nie chce patrzec,a po 2

gosciu od ostatniej aktualizacji nie dzialaja a nie od 2 miesiecy, co za gosc spadles z nieba?,ostatnio lapia sie banny a nie czytaj uwaznie.

ja lowilem 2 dni po parenascie godzin i bann

powoli trace cierpliwosc do make 30lvla

Opublikowano

Nareszcie będzie można normalnie zagrać niech zbanują wszystkich co jadą na fb i nie umieją zarobić, nie potrafisz grać i zarobić to nie graj...

Okey. Więc wypierdalaj z tego forum , MPC = Multi Player Cheats :)

Lepiej zrobić taki tłum (5-6 fb. ) i ustawcie spambota na 10 sek żeby rozmawiali :) Nie będzie podejrzeń.:](raczej , można bez spambota )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Okey. Więc wypierdalaj z tego forum , MPC = Multi Player Cheats :)

Lepiej zrobić taki tłum (5-6 fb. ) i ustawcie spambota na 10 sek żeby rozmawiali :) Nie będzie podejrzeń.:](raczej , można bez spambota )

bez sensu bo np. GM lub ktos napisze jaka pogoda a ty odpiszesz rybki biora lub jakis inny tekst i tak co chwile wiec kazdy sie skapnie ze cos nie gra i ban.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

lol to ze lowisz i nic nie piszesz to nie oznacza,ze fb uzywasz,kto madry pisze do siebie lowiac,a po 2 jak GM odpisze i jak odpiszesz to wiadomo ze nie jedziesz na fishbocie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...