Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia auto bład czy jaki pies?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tera daje show map i to drugie reserch map czy coś takiego, i dalej nie śmiga po pietrach no np zejdzie na dół bo mam ustawione na rotach, zejdzie np na dół po lewej stronie zrobi kółko, wróci do góry pojdzie w prawo do dziury i stoi, na rope placu, co jest nie tak robiłem nowe wayponty i tak stoi, -.- zmieniam na Ta Map i hybride map i na którymś z nich chodzi bez pieter tylko ale mały resp a na Ta Map chodzi ale własnie stoi na rope placu -.- co jest nie tak juz sie denerwuje robi hmm na tym expie mam zamiar już nie długo grac manual : * wiec nie sapac że bot druidem -.- okej?

to jest ten screen w tym miejscu stoi

czy coś jest nie tak?

post-117955-0-08076000-1321304027_thumb.jpg

post-117955-0-64195600-1321304279_thumb.jpg

Edytowane przez patras1357
Opublikowano

TA MAP i zaznaczone mają być dwie opcje reserach i extended.

Waypointy dajesz na górze przed dziurą i na dole najlepiej od razu po zejściu czyli na rope place.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

dawałem tak -.- ale stoi idzie np zabic potworka i cofa sie na rope place jakby niemógł sie ruszy do up

to mój ogólny startowy wiesz plik z waypontami i skryptami

Opublikowano

AAA chyba że bo wcześniej miałem pythona 2.7 a teraz mam python 2.4 może dla tego tak jest. Ale dzisiaj na noc jak stawiałem zaliczał kazdy punkt -.- aa w dzień jakby niechce mu sie zaliczac tych dołów-.-

Opublikowano

A masz otwarty plecak z liną. Też tak miałem dopóki nie zobaczyłem, ze lina mam schowaną 2 drugim plecaku. Bot chyba musi mieć otwarty plecak z lina.