Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Specjalist

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymaga specjalisty jak już powiedzieli. Można go kupić za GP od 2lt lub za NX ;).

Na quarantime (czy jakoś xD) polecam m32 :D. Na ft miotacz :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

zeby miec te rzeczy o ktorych mowisz musisz miec jednego z tych specjalistow:

- Raven

- Viper

- Scorpion

- Hawk

Specow mozna kupic za gp od lvl 2lt i w góre albo na byle jakim lvl ale za nx. Spec na tydzien za nx kosztuje 3,900 nx. Mozesz go tez wygrac z Black Hisec case (czarna skrzynka) klucze do niej mozesz kupic tylko z nx a 1 szt. kosztuje 1.100 nx

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie polecam kupować specjalisty jak nie ogarniasz dobrze gry, lepiej wylosować go z eventu lub skrzynki, ale skoro już sie tak napaliłeś to wszytko masz wypisane

Temat do zamknięcia :)

Opublikowano (edytowane)

@up

Co do zamkniecia tematu to jego autor musi wykazac na niego zgode. Wtedy kidmodzi albo moderatorzy go zamykaja.

I nie trzeba ogarniac gry, kupisz se speca claymora i jedziesz na qr.

@ down

Ta tylko ze ja za takie pisanie ze temat do zamkniecia dostalem prawie warna... a co do nabijania postow to mi na ich liczbie nie zalerzy. I mogles zedytowac swoj wczesniejszy post a nie pisac nowy wiec nie mow mi ze to ja spamuje.

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

Słuchaj synek nie ucz księdza pacierza.. Zostały wyczerpane odpowiedzi na nurtujące go pytanie więc CLOSE

Znam regulamin siedzę w tym dziale od roku, tak więc nie SPAM'uj i nie nabijaj sobie postów takimi głupimi odpowiedziami

Opublikowano

Dobra, juz wszystko wiem. PanPrezesLiper dobrze to mi pokazal bo wiem o kogo chodzi. Dziekuje wszystkim, temat mozna zamknąć.

Dodam ci tak : Wszystko z fioletowej zakładki wymaga specjalisty.Chyba,że masz Vipa od Game Anarchy to z M32 możesz bez speca biegać ;p

zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...