Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chyba zdecyduje sie na zlozenie kompa w tym sklepie. Chciałbym się dowiedzieć jakie macie opinie nt w/w sklepu. Pracuje tam moja ciocia, więc chyba żadnych przekrętów nie powinno byc;P PS. chce sie dowiedziec czegos o firmie komputerowej, a nie samych komputerow, więc temat zostaje tu^^

Down, bardziej chodzi mi jakies problemy czy cos, ale dzieki ;)

Opublikowano (edytowane)

drogo jest ale powiem ze nawet dobrze. Gwarancja na kazda czesc, szybki powrot do domu zepsutej czesci itd

Edytowane przez BigBoNN

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

no raczej... dostaniesz kompa + wszystkie opakowania od częsci -.-... o ile mają te wszystkie częsci

Opublikowano

Dostaniesz złożoną skrzynke , opakowania od części , fakture (ewentualnie paragonik) .

Komputronik jest drogi , ale za to porządny ; )

OndteAw.png

Opublikowano

Lepiej idź do jakiegoś serwisu w twoim mieście..

Ja dałem z rok temu 1020zł i dali mi:

Ram 2gb

Procesor 3,1ghz / 2rdzenie DualCore AMD

Karta graficzna invidia 1gb

Calutka płyta główna nowa

Dysk twardy 500gb

+ oddali mi calutkie stare części

+ Na każdą oddzielną część 3lata gwarancji ;]

Jestem bardzo zadowolony, komputer chodzi cichutko, nic się nie wieszsza ;]

Moim zdaniem to raczej tanio to kosztowało (rok temu)..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Drogo w chuj, jak im oddasz kompa do naprawy, to potrzymają go pół miecha i gówno zrobią ^^

Głupoty pierdzielisz...

Niecałe 2tygodnie i mi naprawili kilka ''zepsutych części'' (Dość poważnie) w ramach gwarancji.

Komputronik nie jest tani ale za to bardzo porządny, sam mam i machina chodzi świetnie :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

drogo ale dobrze robią ostatnio wujkowi zjechała się karta dźwiękowa ale komp był jeszcze na gwarancji u nich naprawili w 4dni

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Sam nieraz kupowałem różne sprzęty w komputroniku. Komputer obecny też tam zamówiłem i złożyli mi go z ustalonego przeze mnei zestawu podzespołów. Gwarancja na PODZESPOŁY a nie całość ! Dzięki temu nie ma tych posranych plomb na obudowie i można czyścić komputer od środka albo rozbudowywać.

No i masz pewność, że cię nie wkręcą z kasą.

Sklepy, które wszystkim ODRADZAM to :

REDCOON - przetrzymują twoją kasę a w/g opineo.pl mają ładne opóźnienie. Sam tam chciałem kupić dysk 1.5 tb i zwlekali 2 dni z realizacją zamówienia. Potem dodatkowe 3 dni na zwrot kasy. Przetrzymują kasę klientów, nie mają rzeczy w magazynie. Jak zamawaisz to dopiero je sprowadzają od producenta do siebie ;).

RAM.NET - ja akurat mam cholernego fuksa do nich, ale innym tego zabrakło i jest sporo negatywnych opinii a nawet w internecie były negatywne informacje o praktykach założyciela tej firmy. Przetrzymują kasę klientów, nie mają rzeczy w magazynie. Jak zamawaisz to dopiero je sprowadzają od producenta do siebie ;).

Sklepy, które mogę każdemu POLECIĆ :

- PROLINE.PL - świetna firma i solidna. Szybko realizują zamówienia i można poradzić się u nich ws. problemów. Jeśli chodzi o gwarancję to nie ma problemów.

- Komputronik - może i drogi, ale macie pewność iż nie przetrzymują kasy i mają sprzęt w swoich magazynach. Krótko mówiąc nie oferują fikcyjnego towaru bo mają go w swoim magazynie. No i pewna gwarancja i szybka obsługa.

jqeuR.png