Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Przerywa gre

jezusek_pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem gram sbie w ca wszystko ladnie śmiga gram kilka rund np eliminatin i w ktorejs rundzie pod koniec gry gdy juz jestem w roomie nie moge nic nacisnac (nie dostaje expa :( ).czasami wywala mnie w trakcie gry. musze wylonczyc ca i znowu uruchomic. myslalem ze mi neta przerwalo ale tak jest kilka razy dziennie. co moge zrobic zeby nie przerywalo?

Opublikowano

no mozliwe, kiedys tak nie mialem bo mialem neta na kabel, a teraz mam bezprzewodowy i moze scinac.

ps. nie zamykaj narazie moze ktos cos napisze :P

Opublikowano

no mozliwe, kiedys tak nie mialem bo mialem neta na kabel, a teraz mam bezprzewodowy i moze scinac.

ps. nie zamykaj narazie moze ktos cos napisze :P

A zapytam jeszcze o to : wszystko robi ci się jasno siwe ?

9368_gold.png

Opublikowano

tak

wlasnie teraz mi sie to zrobilo 5 raz dzisiaj

Hmm to jest właśnie urok neta bezprzewodowego.

Sam się rozłącza itp ...

Nie wiem jak ci tutaj mogę pomóc. Głupio pisać zmień neta ;D

9368_gold.png

Opublikowano

Mam taki sam problem jak Omek i jak jezusek_pro, ponieważ gdy gram to mi też tak się robi ale z powodu neta, ponieważ rozłącza mi się a jak nie to właśnie tak zawiesza. :C

Opublikowano

ja mam 512 ale kiedys mi na tym samym ale na kablu nic nie scinalo

Ca się rozwija i coraz bardziej potrzebuje lepszego sprzętu i neta.

Więc wiesz.. Teraz tak poszło do przodu : Flamery,Miniguny itp mulą neta a co za czym idzie net nie wyrabia

9368_gold.png

Opublikowano

Limonz Tez uzywam routera na 3 kompy i nie mam z tym zadnych problemow po za co lagiem ktory sie czasami zdarzy.

Omek a ty masz neta bezprzewodowego Np. z orange albo innej tego rodzaju firmy ?

Jesli tak to jest wina zasiegu bo sam testowalem neta bezprzewodowego i jest on masakryczny raz jest a raz nie.

Tu wylaczanie zbednych procesow nic nie da.

Limonz wlasnie jeszcze jedno a masz zabezpieczonego neta ? bo kilka razy mialem tak ze mialem nagly spadek neta co sie potem okazalo sasiedzi podpierdzielali mi neta Oo dlatego teraz tak regularnie co miesiac zmienial haslo 5 minut roboty a bezpieczenstwo zawsze jest.

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

mój kolega ma neta bezprzewodowego też i mu tak nie robi ja mam na kablu mi tak nie robi mam bezprzewodowo robi mi tak jak wam

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Ca się rozwija i coraz bardziej potrzebuje lepszego sprzętu i neta.

Więc wiesz.. Teraz tak poszło do przodu : Flamery,Miniguny itp mulą neta a co za czym idzie net nie wyrabia

Uważam, że omek ma 100% rację.. Przez to, że CA sie rozwija, powiększa ilość broni. dodatków grafiki itp..

Net jest coraz bardziej obciążany, jak dla mnie masz 2 wybory, grać na tym co masz.. Lub zmienić dostawce internetu ;)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jo gówno, ja mam neta 4mb/s i tylko przy CA nagle przestaje wykrywac gniazdko w routerze i trzeba kompa restartować. W innych MP się to nie zdarzyło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...