Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak pytanie :

1. Założyłem sie z kolega, że go rozwale.. Ja jestem Ashe a on Jax, czy dam mu rade.. Jakie eq na niego ?!

2. Jaką dobra postać kupić z tych za 6300 PZ ?!

3. Czy warto chodzić buidem w Ashe ?! Bo słyszałem ze nie warto zbierać wszystkich itemkow..

4. Gdzie zdobywa sie najwięcej expa ?! I co wchodzi w skład wiekszej ilosci expa, wiem ze w dominionie są to ptk. i saty na +

a jakie czynniki w normalu ..

Opublikowano

1.Jax hmm ... stosuj normalny masz stuna i spowolnienie jak jesteś ogar ashe to on leży build :

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ashes-to-ashes-67331 sam go używam

masz tam tez runki i spelle rozdaj to dobrze i kosisz

2.Za ? Ja bym ci polecał Ezreala , Branda , Vayne (trochę trudna z początku ogar i masz jaxa na 3 strzalki :D )

3.Masz build ? Kosisz bardziej proste masz więcej itemków któryś zawsze ci coś pomoże

4.Farm miniony np . stój koło nich jak chcesz szybciej wybierz się na jungle na wyższym lvl i bij tych słabszych wilki itp ...

Opublikowano

Nie, nie dasz rady. Jax to mele i nie musi czekać do late, żeby kosić. Nawet jeżeli by doszło do late ty jesteś papier, a on ma 3k hp i niesamowity dmg + jax to jedna z lepszych postaci 1v1

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png