Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yamaha Aerox a Peugeot SpeedFight II?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Elo ;).

Otóż, braciak chce kupić Sobie, SF II .

Moim zdaniem lepszy jest "rox"

- Silnik Minareli <3

-Lepszy do szybkiej jazdy

-Tańsze rzeczy i wgl.

A Co wy macie ? :)

Jakie argumenty?:>

Piszcie ile wejdzie^^.

34127134971236946388.png

Opublikowano (edytowane)

Tak trudno opisać, każdy ma inny gust. Dobrze by było jakby twój brat i Ty moglibyście gdzieś spróbować jazdy na tym i na tym skuterku. Szczerze mówiąc nie jeździłem na żadnym z nich. Poczytaj też na forach związanych z skuterami.

Ja jednak polecam Aeroxa, jakoś mnie yamaha do Siebie bardziej przekonuje.

Edytowane przez Kubek122
Opublikowano

Skutery to tandetne gówna za przeproszeniem, lepiej kupić Apke RS 125 i zarejestrować ja na 50.

Jeżeli tak robisz to jesteś totalny palantem. Wystarczy, zwykło kontrola policjanta który się zna na motorach i masz prze... Ty i mechanik który wyrobił Ci papiery na 50 ccm. Prawko na A1 i pozniej na A i masz spokój.

Opublikowano

Jeżeli tak robisz to jesteś totalny palantem. Wystarczy, zwykło kontrola policjanta który się zna na motorach i masz prze... Ty i mechanik który wyrobił Ci papiery na 50 ccm. Prawko na A1 i pozniej na A i masz spokój.

Wystarczy mi że już mam "B" kiedyś jak nie miałem prawka na samochód jeździłem skuterami i ścigaczami, to zawsze na 125 był rejestrowany, co do kontroli to coś ci powiem, mam to gdzieś bo raz dwa zmienie cylek dodam do tego że normalnie nie sprawdzi jaka jest pojemność, musiał by go rozebrać. Znam tyle ludzi co śmigają już od lat i żyją ;)

Zresztą motocykle mam gdzieś teraz liczy się samochód :)

Opublikowano

Szczerze polecam Yamahę. Kolega posiada oba skutery, Peugeotem śmiga, Yamaha przerobiona na stunta. Jeździłem na obu motorkach, do gustu przypadła mi bardziej Yamaha, cylinder 70ccm3, naprawdę ma ładne odejście, zawieszenie jak dla mnie idealne, wygodna. Peugeot (przynajmniej jego egzemplarz) jest bardzo awaryjny, aż za bardzo. To jest takie zdanie kogoś, co miał styczność i z Yamahą i Peugeotem.

Obecnie jeździłem Peugeotem SV50. Zakupiłem właśnie Cagivę Mito 125 - od przyszłego sezonu zaczynam nią jeździć :)

Opublikowano

Skutery to tandetne gówna za przeproszeniem, lepiej kupić Apke RS 125 i zarejestrować ja na 50.

Zależy. Ja tam lubie skutery.

Ja teraz kupuje sb yamahe ale SCIGACZA 50cm3

Narazie mam simsona i jestem zadowolony ^^

Weź YAMAHE NAJPEPSZA.

Mi się najbardziej podoba YAMAHA NEO'S

OkeanoS