Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BabelFish i czemu teraz nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moj pierwszy temat, wiec przepraszam jezeli napisalem go nie w tym dziale i moderatorow prosiłbym o przeniesienie go do odpowiedniego dla niego działu. Zainteresowałem się uzywaniem Fishbota w metin2, sciągalem wiele fishbotow, każdy z zadziwiającym brakiem skuteczności w grze. Przejrzalem wiele wątków w internecie (nie tylko tu na forum) i wiele osob twierdzi ze BabelFish nie działa. Nie wiem czy to przez nieuwage wasza (umkną wam bug) czy moją (niezbyt dokładnie przejrzałem internet) twierdzicie ze ten bot nie działa. A moim zdaniem to "makro" działa mianowicie działa idealnie dopóki bot ma piorytet pierwszenstwa, chodzi o okienka w windzie, bedzie dzialac jak metin bedzie na 2 miejscu, jednak po kliknięciu (w tym przypadku nałożeniu przynęty) piorytet metina2 przechodzi na pierwsze miejscie, i wtedy babelfish nie dziala. Szczerze mowiąc nie mam pojęcia w jaki sposob zablokowac proces metina2 by byl lub natychmiastowo po kliknieciu wracal na 2 miejsce zaraz za botem. Wtedy bot działałby w 100% no i oczywiscie jako makro jest w 90% niewykrywalny, co najwyzej gm moze do was pisac a wy bez odpowiedzi będziecie łowić ryby. Cieszylbym się jeżeli ktoś dysponuje informacją jak wykonać taką operację i podzielił by się ze mną i innymi forumowiczami.

Opublikowano

dziwne, bo przed chwilka łowiłem rybki na nim, oczywiscie RĘCZNIE ustawiając mu piorytet, spróbuj i dopwiero później mów ze nie działa, tego bota z e*pvp.de tez widziałem, nie działa mi, ciągle jest że gra nie włączono, i strasznie laguje mi komputer.