Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarzućcie fajne anime...

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Krótko. Dajcie tytuły jakiegoś fajnego anime bo właśnie skończyłem death note (genialne!) i szukam kolejnego tak dobrego. Przeczytałem naruto, dragon balla, bleacha i teraz z grubsza nie mam pomysłu. Zacząłem claymore ale niespecjalnie mi podchodzi. Najlepiej coś w deseń prowadzenia akcji z death note.

PS: I dajcie linka do 1 episode'u kuroshitsuji bo wygląda ciekawie a nie mogę znaleźć nigdzie pierwszego odcinka.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Z shonenów mogę Ci polecić:

- Code Geass (mistrzostwo, porównywalne do Death Note, a może nawet i lepsze, Top 5 na mojej liście).

- D.Gray-man (zacne anime, sam jestem w trakcie oglądania tego, ale mogę już teraz stwierdzić, że warto je obejrzeć)

- Fairy Tail (także baaaardzo dobre anime, Top 4 na mojej liście)

- Soul Eater (z braku laku można obejrzeć)

Kolejne anime, które szczerze polecam to Steins;Gate (Top 1 anime na mojej liście)

Z komedii polecam:

- Baka to Test to Shoukanjuu (na niczym się tak nie śmiałem jak na tym)

- Full Metal Panic! (klasyk, naprawdę warto obejrzeć)

- Beelzebub (Top 3 na mojej liście)

Jest jeszcze sporo innych ciekawych anime, ale póki co, te właśnie anime polecam najbardziej.

qsHVsoT.png

Opublikowano (edytowane)

Darken than Black, Gunslinger Girl, Ghost in the Shell, Paranoia Agent - nieco poważniejsze Anime, no chyba że wolisz coś mniej wymagającego myślenia (np: jakieś Ecchi).

Edytowane przez Anemone
beznazwybh.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim, zacznę chyba od propozycji Anemone bo szukam właśnie jakiegoś poważniejszego. A potem biorę się za HSOTD a na końcu jakoś przemiele te ecchi.

PS: Można zamykać.

DOWN

Dzięki, wydaję się bardzo fajne :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiem, że ci starczy ale jak nie oglądałeś tego to pewnie już żałujesz tylko jeszcze o tym nie wiesz. ;>

higurashi no naku koro ni <3

@Canon <3

; )

Opublikowano

dużo tego polecili ale ja jeszcze dorzucę Bleach, bardzo ciekawe anime, dużo odcinków z ciekawą fabułą (tylko fillery wkurzają trochę), 4 filmy kinowe, odcinki specjalne

To jest ukryta treść, proszę

we wtorki wieczorem zwykle wrzucają nowy odcinek więc w środe można na luzie obejrzeć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...